2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه لحظه بیاین خیییلی درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 54 پست
احتمالا سنگ کلیه نداری منم چند وقت پیش اینطور شدم از سر دستشویی که بلند شدم آنچنان درد می‌گرفت که می ...

یا خدا...پاهام شکست رو توالت 😭شوهرم میگه بیا بیرون ببرم دکتر نمیتونم پاشم 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا...پاهام شکست رو توالت 😭شوهرم میگه بیا بیرون ببرم دکتر نمیتونم پاشم 

وای هر جور شده بلند شو و سریع برو اورژانس تو خونه شیاف داری یکی سریع استفاده کن ....الان یعنی از دستشویی داری تاپیک میزنی؟؟

گلم روغن گرم چی دارین خونه اگه سیاهدانه یا روغن زیتون داری بزن زیر شکمت گرمشم نگه دار

خیلی درد دارم اصلا نمیتونم دراز بکشم که روغن بزنم فقط موندم چمه عفونت ادرار سنگ کلیس چیه چرا یهویی 

وای هر جور شده بلند شو و سریع برو اورژانس تو خونه شیاف داری یکی سریع استفاده کن ....الان یعنی از دست ...

بخدا دوست دارم برم دکتر همین الان ولی واقعا نمیتونم   تا پا میشم درد میگیره ولی میشینم رو سنگ توالت اروم میشم نمیتونم هی پاشم برم دکتر واسم عجیب بود اخه این درد چیه گفتم از شما بپرسم ...

خیلی درد دارم اصلا نمیتونم دراز بکشم که روغن بزنم فقط موندم چمه عفونت ادرار سنگ کلیس چیه چرا یهویی&n ...

عزیزم عفونت ادرار طوری هست ک با اینکه مثانه ات خالیه اما احساس پر بودن میکنی به محض در اومدن از دستشویی احساس پر بودن میکنی در حالی ک بری دستشویی چیزی نیست کسی پیشتون نیست این کارو براتون انجام بده؟!دردش کم میشه ک !اخیر انفولانزایی سرماخوردگی نگرفتین؟!

بخدا دوست دارم برم دکتر همین الان ولی واقعا نمیتونم   تا پا میشم درد میگیره ولی میشینم رو سنگ ت ...

ببین بلندشو حتما برو بیمارستان تا اونجاهم آب بخور ک زود ازت سونو بگیرن احتمالا ی مورفین هم میزنن زودی دردش رو آروم میکنه 

عریزم دوتا ک خط ناکه هر۶یا۸ساعت میدونید ک انتی بیوتیکه ها شوخی نداره با بدن عسل بخور فعلا با ماست قر ...

از درد زیاد دو تا خوردم 😭

عزیزم عفونت ادرار طوری هست ک با اینکه مثانه ات خالیه اما احساس پر بودن میکنی به محض در اومدن از دستش ...

چکاری انجام بده؟چرا اتفاقا هفته پیش یه هفته کامل آنفولانزا گرفتم 

یا خدا کیست چی؟ دقیقا منم الان نشستم تو توالت اروم شدم به محض اینکه پاشم درد شروع میشه 

کیست تخمدان دیگ چرا وحشت میکنی براهرکسی ممکنه پیش بیاد الان همون‌جوری دولا دولا برو ی لیوان ابجوش با نبات بخور شکمتو گرم بپیچ اگ توانت هس برو دکتر همون عمومی هم میتونه اوکیت کنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡