2777
2789
عنوان

آسیب روانی رسوندن به یه زن.... 🌚

147 بازدید | 3 پست

میدونستی که یه قانونی داریم تو ایران که اگر کسی باعث آسیب روانی به یک زن بشه بین ۸ تا ۱۲ ماه حبس میشه و جریمه داره!!

میدونستی که وقتی شما به کسی علاقه دارید، مغز شما تمام ایرادات اون رو نادیده میگیره و باعث میشه شما فکرکنید اون شخص کامله 🌚

میدونستی که گوش و بینی آدم تا وقتی زنده باشه رشد میکنه؟😐

میدونستی که از نظر روانشناسی عشق در نگاه اول اختلال روانیه، برای اینکه اصن معنا نداره و فقط هوسه.

میدونستی که اگه تو کره جنوبی فیلمی ببینی که از کشور خارجی تولید باشه پیدا کنن اعدامت میکنن؟😐

میدونستی روز تولد شما با 9 میلیون نفر دیگه یکی هست؟

میدونستی که تو دانمارک اگه بچت 2 ساعت گم بشه و نتونی پیداش کنی شهروندان دانمارکی میتونن حضانت بچه رو بگیرن به صورت قانونی؟🗿😐

میدونستی که توی کشور اسکاتلند اگه یه نفر در خونتون رو بزنه و بخواد بره دستشویی اجازه ندید می‌تونه ازتون شکایت کنه؟😐😐😐

میدونستی که بطور میانگین 42% از مرد ها و 25% از زنها بعد استفاده از دستشویی دست هاشون رو نمیشورن😒

میدونستی که اگه یه نفر هیچ جوره از ذهنتون نمیره بیرون به این معنی هست که اون هم داره به شما فکر میکنه!!؟😍

میدونستی که گرفتن دست کسی که عاشقشید میتونه استرس و اضطراب و حتی درد فیزیکی رو توی بدن شما کاهش بده!😍

میدونستی که اگر ناراحت یا عصبانی هستید برای رهایی از این حس هرگز نخوابید، چون موارد ناراحت کننده در مغز انتشار میابد و فراموش کردن آن غیر ممکن می شود.🥲

میدونستی که که کسی که تو چت کردن با شما از علائم نگارشی ( ، ! ؟ ) استفاده میکنه افرادی هستن که برای شما احترام قائلن و از صحبت کردن با شما لذت میبرن!🤨

میدونستی که رکورد داشتن بیشترین فرزند در تاریخ متعلق به اسماعیل بن شریف حاکم سابق مراکش بوده که به گفته تاریخدانان ۸۸۰ بچه داشته!!😐🤦🏻‍♀️

میدونستی که اگه داشتن خفت میکردن، انگشت کوچیکشو به عقب خم کن تا به مچ دستشون برسه؛ اینجوری انگشتش می‌شکنه و تو خلاص میشی.🤐

میدونستی که هیچ وقت یک ساعت رند مثل ۱۱:۱۱ را اتفاقی نمیبینی و حتما پیامی توش هست ^^🌚

میدونستی که اگه جلوی عطستو  بگیری ممکنه یک رگ خونی داخل سرت پاره شه و بمیرییییی !!!🤦🏻‍♀️مطالب جالب انگیز ناکٍ بیشتر؟؟؟؟؟ بکوب اینجا

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.