2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید بگین یعنی چی👀🙂💜

200 بازدید | 20 پست

بچه ها یه پسره همینجوری بهم گفت «پروندتم‌ که سنگینه😂»نفهمیدم منظورش چیه دقیقا چون من چیزی که بهش نگفتم اینجوری گفت تعجب کردم🤔منظورش از چه لحاظ بوده یعنی؟!

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی با خیلی ها بودی فکر کنم 

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤
جرم زیاد کردی خواهر

نه والا مجازی گفت بهم🙂

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
نه والا مجازی گفت بهم🙂

پ جرم مجازی زیاد کردی 😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ولش کن ردیه طرف .منظورش اینکه مثلا خلاف ملاف کردی :/

اخهذمن چیزی نگفتم از خودم بهش😐

پ جرم مجازی زیاد کردی 😂

اخه آشنا که نبود 😐بعدم چیزی از خودم بهش نگفتم که

میزدی یدونه تو گوشش .  تو نمیدونستی واسه چی زذی ولی اون میدونه واسه چی خورده

نمیدونم والا چی بگم

اخه آشنا که نبود 😐بعدم چیزی از خودم بهش نگفتم که

بابا خواسته ی دستی بزنه خواسته ی چیزی بگه ذهنت درگیر بشه بیخیال

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️