2777
2789
عنوان

تفسیر آزمایش غلبالگری اول

1846 بازدید | 44 پست

سلام دوستان خوبید شنبه میرم دکتر 

کسی تفسیر آزمایش بلده تروخدا از نگرانی منو دربیارید این آزمایش مشکلی نداره 

آزمایش غلبالگری اولمه

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریسک بینابینی سندروم داون داری اما سنت رو که دیدم طبیعیه معمولا میزنن این ریسکو

۹۹٪ بچت سالمه

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
تروخدا . خیلی نگرانم سنو ان تی خوب بود شوهرم میگه سلفری هم باید بدی

سلفری دیگه چرا؟ اضافس

بچه سالمه

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
ریسک بینابینی سندروم داون داری اما سنت رو که دیدم طبیعیه معمولا میزنن این ریسکو ۹۹٪ بچت سالمه

وای نگو تروخدا یعنی ریسک دارم 😔😔😔 چیکار کنم شوهرم خیلی حساسه میگه سلفری هم باید بدی😔😔😔

وای نگو تروخدا یعنی ریسک دارم 😔😔😔 چیکار کنم شوهرم خیلی حساسه میگه سلفری هم باید بدی😔😔😔

ریسک بالایی نیس خودشم اون گوشه نوشته نگاتیو یعنی منفی

سلفری نمیخواد ، مرحله دوم همین ازمایش رو بدی حله

منم اینجوری بودم بچم سالمه کنارم خوابیده

بچت پسره؟ 

ریسک بالایی نیس خودشم اون گوشه نوشته نگاتیو یعنی منفی سلفری نمیخواد ، مرحله دوم همین ازمایش رو بدی ...

خدا رو شکر گلم خدا حفظش کنه براتون