2777
2789
عنوان

تفسیر آزمایش غلبالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 44 پست
همین که ریسک داره شوهرم حساس میشه میگه سقطش کن خیلی نگرانم خیلی غصه دنیا رفت تو دلم

وای خاک بسرم سقط چرا 

میخوای سونو ها و ازمایشای خودمو برات بفرستم ببینی ریسکامو نشون شوهرتم بدی؟ به والله بچم سالم دنیا اومد

بچه سالمت رو چرا بکشی ؟ الان برا همه ریسک میزنن 

شوهرت سواد که داره نشونش بده گوشه نوشته سندروم داون اسکرین نگاتیو  ینی منفی 

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
غربالگری اول ۱به ۹۰۰ تا بود دکترم گفت برو غربالگری دوم  جواب غربالگری دومم شد ۱ به ۲۰۰ تا فرست ...

خدا رو شکر کوچولوتون سالم دنیا اومده گلم خدا حفظش کنه یعنی از مال من زیاتر بود . شنبه شوهرم میبردم سلفری انجام بدم اونو انجام بدم غلبالگری دوم رو نمیخواد؟؟؟

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خاک بسرم سقط چرا  میخوای سونو ها و ازمایشای خودمو برات بفرستم ببینی ریسکامو نشون شوهرتم بد ...

شوهرم خیلی خیلی حساسه برای شما چقد بود ریسکش گلم ؟ 

خیلی نی نیمو دوست دارم دوست ندارم از دستش بدم خیلی نگران شدم 😔😔😔

شوهرم خیلی خیلی حساسه برای شما چقد بود ریسکش گلم ؟  خیلی نی نیمو دوست دارم دوست ندارم از دستش ...

اولا که سقط به این راحتیا نیس و تا دستور پزشک نباشه هیچ جا بهت هیچ دارویی نمیدن هییییچ دکتری هم زیر بارش نمیره 

دوما اینکه من نوشته بود اسکرین پوزتیو ینی کاملا مثبت بود ! ولی بچم سالمه اصلا سلفری هم نرفتم چون هزینه الکیه 

ریسکم ۱ به ۱۰۱ بود و خیلی بالا بود 

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
اولا که سقط به این راحتیا نیس و تا دستور پزشک نباشه هیچ جا بهت هیچ دارویی نمیدن هییییچ دکتری هم زیر ...

من خودم سقط کردم میدونم چه جوریه مراحلش مال من پوچ بود کلی کار داشت . خب ریسک تو از من که کمتره گلم . من ۱:۳۶۰ هستش 

من خودم سقط کردم میدونم چه جوریه مراحلش مال من پوچ بود کلی کار داشت . خب ریسک تو از من که کمتره گلم ...

۱۰۱ از ۳۶۰ کمتره؟ من ریسکم بالا بود گلم 

اره تو ۱:۱۰۱ هستش من ۱:۳۶۰ مال من بیشتره که گلم پس مال من ریسکش بالاتره

ای وای😂 

همینجوری به خودت استرس دادی دیگه

۱ نفر از ۳۶۰ نفر امار بهتریه تا ۱ نفر از ۱۰۰ نفر 

خب؟؟؟

تو غربالگری این عدد هرچی بیشتر باشه ریسک کمتره 

مثلا ریسک ۱ به ۱۵۰۰ اصلا ریسک نیس

ای وای😂  همینجوری به خودت استرس دادی دیگه ۱ نفر از ۳۶۰ نفر امار بهتریه تا ۱ نفر از ۱۰۰ نف ...

جدی من فک کردم هرچی بیشتر باشه ریسکش بالاتره 😐😐😐😐 چقد خنگم من شنبه میرم سلفری انجام میدم برام دعا کن آبجی گلم

جدی من فک کردم هرچی بیشتر باشه ریسکش بالاتره 😐😐😐😐 چقد خنگم من شنبه میرم سلفری انجام میدم برام دع ...

دور از جونت😂😂 

یکم بخند بابا بخدا همش داری اشتباه میکنی 

سلفری دادنتم اشتباهه ولی خب حالا که استرس داری انجام بده

همینجا بهم خبر سلامتیشو بده

دور از جونت😂😂  یکم بخند بابا بخدا همش داری اشتباه میکنی  سلفری دادنتم اشتباهه ولی خب ح ...

والله باید انجام بدم بعدا چیزی خدایی نکرده باشه شوهرم میگه سلفری رو انجام ندادی برام دعا کن خواهر قشنگم مرسی که از نگرانی درم آوردی

والله باید انجام بدم بعدا چیزی خدایی نکرده باشه شوهرم میگه سلفری رو انجام ندادی برام دعا کن خواهر قش ...

خیالت تخخخخت سالمه 

خبر خوش بده❤

خدا رو شکر کوچولوتون سالم دنیا اومده گلم خدا حفظش کنه یعنی از مال من زیاتر بود . شنبه شوهرم میبردم س ...

عزیزم سالمه

نه دیگه غربالگری نمیخواد

مگه تحت نظر دکتر نیستی یه مشورت اول از دکترت بگیر 

عزیزم سالمه  نه دیگه غربالگری نمیخواد مگه تحت نظر دکتر نیستی یه مشورت اول از دکترت بگیر

شوهرم خیلی حساسه میگه سلفری رو هم انجام بدیم . نه راستش دکتر خودم مهاجرت کرده استرالیا منم شهرستانیم باید برم استانمون یه دکتر خوب پیدا کنم تحت نظرش باشم اخه دکترای اینجا همشون چرتن قبولشون ندارم همون دکتر خوب بود که رفت به خاطر همین بهداشت میرفتم گفتم تا میرم یه دکتر خوب پیدا میکنم بهداشت هم گفتن فقط سنو ان تی مهمه آزمایش غلبالگری هم نمیخواد خرج اضافه نکنید شوهرم اما حساسه