2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گوشی بابام دیدم

600 بازدید | 24 پست

تروخدا گزارش نزنید به قرآن واقعیه و کمک میخام ازتون

مامانم حالش بده یک ساله و تو ای سی یو هست و هوشیاری نداره خانواده نداریم یه مشت اشغالن که چون هزینه های بیمارستان زیاده و شغل بابام لباس فروشیه چک هاش برگشت خورده مسخرش میکنن نفرین مرگ بهش میکنن ولی ما مجبوریم با اونا زندگی کنیم

بابام منو خیلی دوست داره منم عاشقش بودم ..

تو این شرایط فقط بابام تکیه گاهم بود تمام زندگیم بود تو این یک سال چه فکر خودکشی هایی که به سرم نزد ولی تنها دلیل دووم آوردنم خواهرم و بابام بودن

گوشیش ایغونه و همونطور که میدونید سفری سرچ هایی که قبلا داشتید رو نشون میده رفتم یچیزی سرچ کنم یهو رفتم تو سرچ هاش نوشته بود سک.. داستانی…

خونه رو سرم خراب شد میخام یه مشت قرص بخورم و تموم کنم این زندگی کوفتیو خدایا تنها دلیلی که تا همین الان زندم خواهرمه اگه من بمیرم خواهرمو چیکار کنم خواهرم تازه امسال کلاس اوله

خدایا

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب؟؟ 

چقدر انقدر بهم ریختی  آرام باش 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

یعنی الان میخوای سر این مسئله کار خودتو تمام کنی؟

عزیزم

پاشو خودتو جمع کن

چند سالته؟ اوف از دست شماها

اولا که نباید نگاه میکردی، دوما اون حیطه اصلا و ابدا به تو ربطی نداشت

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

حق نداشتی بدون اجازه بری سمت گوشی پدرت و سابقه سرچشو بشینی چک کنی!

در ضمن توی سن ایشون یه چیز عادیه وقتی مادرت نیست راه دیگه ای به ذهنت میرسه؟

یا باید زن بگیره یا اینکارو بکنه 

بحث دوماه سه ماه نیست دیگه به قول خودت بحث یکی دوساله 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵