الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد پیشنهاد من اینه برا خیال راحتی خودت حتما برو سلفری چون الان باید صبر کنی تا بشه ۱۵ یا ۱۶ هفته تا بری غربالگری دو بعد منتظر بمونی جواب بیاد خدایی نکرده هنو ریسک بزنه باید بری سلفری یا آمینو بازم باید چقدر صبر کنی و استرس بکشی
تو ان تی گفتن تقریبی رو پسر حساب کنید البته بند نافش بین پاهاش بود فک کنم از روی سر و ستون فقراتش گف ...
احتمال زیاد پسره و قدشم ماشاالله بلنده
خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ، میشه دختر باشه؟
خودتو درگیر این چیزا نکن من خودم این روزا رو گذروندم
هیچی نیس
خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ، میشه دختر باشه؟