2777
2789
عنوان

تفسیر آزمایش غلبالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 44 پست
بچت پسره؟ 

تو ان تی گفتن تقریبی رو پسر حساب کنید البته بند نافش بین پاهاش بود فک کنم از روی سر و ستون فقراتش گفته فرقی نداره برام فقط سالم باشه خیلی نگرانم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
بالاخره اون پایین زده ۱ به ۳۶۰ تا بیخودی نرو غربالگری دوم اون خطاش بیشتره وقتت میگذره بیشتر آدم است ...

گلم دارم نگران میشم یعنی ریسک دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ریسک دارم؟؟

آره عزیزم

اون کادر آخر رو ببین زده ۱=۳۶۰ 

بعد پیشنهاد من اینه برا خیال راحتی خودت حتما برو سلفری چون الان باید صبر کنی تا بشه ۱۵ یا ۱۶ هفته تا بری غربالگری دو بعد منتظر بمونی جواب بیاد خدایی نکرده هنو ریسک بزنه باید بری سلفری یا آمینو بازم باید چقدر صبر کنی و استرس بکشی 

من بهترین دکتر بهم گفت خطا غربالگری دوم هم زیاده 

تو ان تی گفتن تقریبی رو پسر حساب کنید البته بند نافش بین پاهاش بود فک کنم از روی سر و ستون فقراتش گف ...

احتمال زیاد پسره و قدشم ماشاالله بلنده

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
آره عزیزم اون کادر آخر رو ببین زده ۱=۳۶۰  بعد پیشنهاد من اینه برا خیال راحتی خودت حتما برو سل ...

وای خیلی نگران شدم آخه سنو ان تی م خوب بود که از الان استرس گرفتم 😔😔😔😔

فدات گلم یه خانمی اینجا گفت ریسک داره خیلی نگران شدم 😔😔😔

بابا بخدا ریسک داره ولی سالمه

ریسکش الکیه 

بالا صفحت ان تی رو خوندم خیییلی عالیه

خودتو درگیر این چیزا نکن من خودم این روزا رو گذروندم 

هیچی نیس 

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
مطمئن باش چیزی نیست من پارسال این موقع ها آمینو دادم الان پسرم سالم کنارمه 

خدا رو شکر گلم خدا حفظش کنه ان شاءالله

بابا بخدا ریسک داره ولی سالمه ریسکش الکیه  بالا صفحت ان تی رو خوندم خیییلی عالیه خودتو درگیر ...

همین که ریسک داره شوهرم حساس میشه میگه سقطش کن خیلی نگرانم خیلی غصه دنیا رفت تو دلم

برای شما چند بود؟

غربالگری اول ۱به ۹۰۰ تا بود دکترم گفت برو غربالگری دوم 

جواب غربالگری دومم شد ۱ به ۲۰۰ تا فرستادم آمینو

ولی چند تا دکتر بردم گفتن نیاز نبوده اصلا دومی رو بدی اولی سالم بوده حالا هم که دادی برو برا آمینو 

گفتن خطا غربالگری دوم زیاده