2777
2789
عنوان

پسرم خیلی بیحاله خواهشا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 40 پست

مادرم هر وقت مریض می‌شدیم گوشت رو توی شیشه درست می‌کرد می‌داد بهمون خیلی تاثیر داشت... یا اگر گوشتش را با کته نخورد می‌تونی فقط آبش‌ رو بهش بدی

آب میوه آب پرتقال و لیموشیرین و سیب هم حتما بده

فعلا هم بذار استراحت کنه فقط تغذیش رو هم تکمیل کن

دوره بیماری این ویروس طولانیه زمان می‌بره تا درمان اثر کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچی فقط آب میوه بهش دادم از صبح با سرنگ هی بلندش کردم دادم خوابیده باز

آبمیوه هم خوبه. من ی سری دخترم کوچولو بود تب داشت و فقط آب میخورد. دکتر گفته بود همینکه آب میخوره خوبه.آب بدن باید حتما تامین شه.

پسر شمام ایشالا خوب که بشه گشنش میشه و خودش ازت درخواست غذا میکنه

دختر من امروز روز چهاردهم مریضیشه تا دوازده روز تب داشت الآنم بیحاله...کلا دوره ی بیماریش طولانیه مت ...

12روز تب ؟؟انفپلانرا بود بااین جدیده ک با سرفه هست؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
خب اون آب گوشتم با سرنگ بده منم دقیقا همونجوری بود تازه تب و لرز شدیدم داشت همش بی حال یه گوشه خابید ...

درست کردم به زور چند تا سرنگ آبشو بهش دادم باز خوابید

❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤
دختر من یک هفته هیچ صدایی ازش در نمیومد حتی میخاستم شلوار ‌پاش کنم یه لحظه بلندش میکردم سریع خودشو م ...

عین الان پسر من شده عین یه تیکه گوشت میبینمش همینجور اشک میریزم

آبمیوه هم خوبه. من ی سری دخترم کوچولو بود تب داشت و فقط آب میخورد. دکتر گفته بود همینکه آب میخوره خو ...

انشالله ممنون عزیزم  

مادرم هر وقت مریض می‌شدیم گوشت رو توی شیشه درست می‌کرد می‌داد بهمون خیلی تاثیر داشت... یا اگر گوشتش ...

براش درست کردم عزیزم

لب به کته نزد فقط با سرنگ از عصاره گوشت یکم خورد و باز خوابید

آنفولانزا هست ،لعنتی از کرونا بدتره  دختر من با اینکه ۸سالشه الان ده روزه مریضه دقیقا استفراغ ...

خداروشکر انشالله همه بچه ها سالم باشن دلم میسوزه بچه ای مریض میشه