2777
2789
عنوان

پسرم خیلی بیحاله خواهشا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 40 پست
والا دقیقا نمیدونم مامانم درست میکرد ، همون عادی میزاشت بپزه بعد نمک وفلفل  آبش برا گلو خوبه ...

دستت درد نکنه الان درست میکنم

❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤
میترسم طوریش شه انقدر می‌خوابه استرس تمام جونمو گرفته هر چی صداش میکنم از لای چشماش به زور نگام میکن ...

دختر منم همینجور بود. بدنش ضعیف شده دیگه. غذاشو باید بخوره. آجیل مثل پسته و بادوم چی؟ اونارم نمیخوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت قرمز اگه داری ریز کن بریز شیشه سس تو یه قابلمه پر آب عصاره میده بده بهش بخوره قوت داره 

حتما درست میکنم اینم دستت درد نکنه

دختر منم همینجور بود. بدنش ضعیف شده دیگه. غذاشو باید بخوره. آجیل مثل پسته و بادوم چی؟ اونارم نمیخوره ...

نه هیچی فقط آب میوه بهش دادم از صبح با سرنگ هی بلندش کردم دادم خوابیده باز

عناب دم کرده یا همینجوری خالی بهش بده ( برا عفونت و سرما خوردگی عالیه) دمنوش پنیرک هم خیلی عالیه اگ ...

عنابو چجوری دم کنم مثل چایی؟

فقط مایعاتو میتونم با سرنگ بهش بدم بخوره اصلا جون جویدن نداره    

خب اون آب گوشتم با سرنگ بده منم دقیقا همونجوری بود تازه تب و لرز شدیدم داشت همش بی حال یه گوشه خابیده بود

وای منم دارم میمیرم🤧با اینکه همش رعایت میکنم و ماسکمو بر نمیدارم ولی مریض شدم

این هفته هم همش برامون تو مدرسه امتحان گذاشتن که بجه ها مجبور بشن برن همین کارارو میکنن همه مریض میشن دیگه😖 

بمیرم برای بچه های طفل معصوم که داغون شدن با این مریضی برای بیحالیش  شما چکار کردید

عسل آبلیمو میدم و چیزای شیرین بیشتر...ولی در کل باید دوره ی بیماریش بگذره نگران نباش فقط این بیماری آب بدنشونو کم میکنه بیشتر مایعات بدین

خب اون آب گوشتم با سرنگ بده منم دقیقا همونجوری بود تازه تب و لرز شدیدم داشت همش بی حال یه گوشه خابید ...

تا چند روز بی‌حال بود عزیزم؟

عیب نداره 

تازه خوب شده تا انرژیش برگرده  یکم زمان میخواد

بهش کلی خوراکی مقوی بده جون بگیره

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
تا چند روز بی‌حال بود عزیزم؟

دختر من یک هفته هیچ صدایی ازش در نمیومد حتی میخاستم شلوار ‌پاش کنم یه لحظه بلندش میکردم سریع خودشو مینداخت بغلم نمیتونست نگه داره خودشو😞واقعا وقتی میگم عذاب میکشم😢

آنفولانزا هست ،لعنتی از کرونا بدتره 

دختر من با اینکه ۸سالشه الان ده روزه مریضه دقیقا استفراغ داشت سرفه بیحال،بی اشتهایی تب فقط میموند زمین ،الان دو روزه به خودش اومده 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا