2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیت قفل دش عزیزم....ماما زیاد وارد نیس حتما باید با دکتر زنان حرف بزنی حتما اسنپ رو نصب کن خودم مراحلش رو بهت میگم اونجا راحت آنلاین ب صورت پیامکی با دکتر حرف میزنی حتما هم ب اون آقا بگو که جریان اینطوریه و نباید رابطه داشته باشی خجالت نکش

کاربری واگذار شده

تاپیک قبلیت قفل دش عزیزم....ماما زیاد وارد نیس حتما باید با دکتر زنان حرف بزنی حتما اسنپ رو نصب کن خ ...

ممنونم عزیزم بازم سیع میکنم حتما با دکتر زنان صحبت کنم اون چیزی نگفته بعد از این امیدوارم چیزی نگه فعلن 

ممنونم عزیزم بازم سیع میکنم حتما با دکتر زنان صحبت کنم اون چیزی نگفته بعد از این امیدوارم چیزی نگه ف ...

اگه هم گفت خجالت نکشیااا بهش بگو‌ ک نمیشه یا تو‌ گوشیت بنویس نشونش بده..من‌خودم همیشه پیامکی ار اسنپ با دکتر حرف میزنم نسخه‌ هم میدن...

راجب کنکور هم نه نمیشه چون باید عکس و اینا ببری پاشو برو کافینت واسه خودت بجنگ چیکار با حرف مردم داری یا حتما ب شوهرت بگو فکر نمیکنم مخالفت کنه

کاربری واگذار شده

اگه هم گفت خجالت نکشیااا بهش بگو‌ ک نمیشه یا تو‌ گوشیت بنویس نشونش بده..من‌خودم همیشه پیامکی ار اسنپ ...

نه اگه گفت دیگه سیع میکنم بهش بگم نمیشه 

میترسم بدتر کنه و اصلن دیگه خوب نشم 

نمیتونم برم بیرون حتی کافی نت هم منو میشناسه دپنفر ادمو ببینن تا مدت ها حالم بده چ نگاه ترحم امیز چ بد چ خوب دلم میخاد هیشکی منو نشناسه نمیتونم بهش بگم کنکور ثبت نامم کن احساس میکنم فکر میکنه خیلی پر روعم کاش میتونستم همینجا ثبت نام کنم شاید تا دوماه دیگه شرایطم خوب میشد و میتونستم برم ازمون بدم

نه اگه گفت دیگه سیع میکنم بهش بگم نمیشه  میترسم بدتر کنه و اصلن دیگه خوب نشم  نمیتونم بر ...

باید قوی باشی گور بابای مردم مهم نباشه برات فکر خودت باش میخوای شماره کافینتی بهت بدم باهاش حرف بزنی؟

کاربری واگذار شده

نه اگه گفت دیگه سیع میکنم بهش بگم نمیشه  میترسم بدتر کنه و اصلن دیگه خوب نشم  نمیتونم بر ...

حالا تو بهش بگو شاید قبول کرد ضرر نداره حتما بگو امروز مهلت آخرشه

کاربری واگذار شده