2777
2789
عنوان

خوشی زده زیر دلش

146 بازدید | 21 پست

شما اگه بشنوید یه دختری تو یه خانواده پولدار هست که ۲۰ سالشه تک فرزنده  و مامان باباش عاشقانه دوستش دارن جو خونشون عالیه خودش تن سالمی داره  چهره زیبایی داره قد بلند ‌ اندام زیبایی داره  و بشدت هم باهوشه و تو کنکور تونسته با یه تلاش متوسط بهترین رشته و بهترین دانشگاه رو قبول شه تو دانشگاه محبوبه و نمره هاش بالاست و دوستای خوبی داره و قراره برای فوق الیسانس هرکشوری که دوست داشته مهاجرت کنه و خانوادش ساپورتش میکنن 

و زندگی رو هنوزم دوست نداشته باشه و اگه ازش بپرسن جرا ؟ میگه چون نفس کشیدن و زندگی کردن و دوست ندارم  مگرنه هیچ مشکلی ندارم به نظرتون خوشی زده زیر دلش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید اینا براش خوشبختی نیست و یه چیزی تو دلش میگذره که اینا براش هیچ. ارزشی نداره و نمیخاد 

اینا از نظر من و شما ینی اخر خوشبختی ولی از نظر اون نه چون معلوم نیست چه مشکلی داره

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️