بی حس بشم ؟دوست دارم به مرجله ای برسم که اگر بهم توهین کرد اصلاااا ناراحت نشم اگر فحاشی کرد دلم نشکنه اگه تحقیرم کرد غصه نخورم ... چه جوری از چه راخی میشه به این حالت رسید... آخه بعدش بهم میریزم بعد که اعتراض میکنم همه چی خرتبتر میشه ... میخوام مهم نباشه این چیزا برام دلم آرامش میخواد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
امروز یه جاخوندم راجع به خیانت واقعا فهمیدم چجوری خون بی گناه پایمال نمیشه زنه شوهرش رو با یه دارو از بین میبره و به دوستش میگه جنازه رو گمو گور میکنن بعدا اعلام مفقودی میکنه با خانواده شوهرش و پلیس همکوچکترین شکی به خانمنمیکنه و به قول خودش س ک س شروع میشه چن وقت بعد کار خدا داشته با اقا پیام بازی میکرده یدفعه اشتباه پیام رو میده به اقوام شوهر و متوجه میشه و سریع پاکمیکنه ولی کار خدا چننفر دیده بودن و همین باعث رسوا شدنش میشه
ببینید سر هر بحث کوچیکی یا فحش میده یا میگه ببند یا میگه خفه شو ... دوبار خیانت بد کرده بهم میدونه دیگه حساسم رو یه چیزا .. مثلا میگم جواب فلانی رو نده استوریشو ریپلای نکن باعصبلنیت گفتم بهم میگه چه مرگته!!!!!! این چه مرگته رو چه جوری هضم کنم که ازش ناراحت نشم که مجبور نشم بگم چرا اینجوری میگی بعد دعوامون بالابگیره؟ میخوام بتونم بی تفاوت باشم همین .. چه جوری😭😭😨