2777
2789

نکنی بهتره.من میلی رو تا قبل جنگ معرفی میکردم ولی توی جنگ قفل کرده بودن و تا یک ماه کامل درست نشد 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

نکنی بهتره.من میلی رو تا قبل جنگ معرفی میکردم ولی توی جنگ قفل کرده بودن و تا یک ماه کامل درست نشد

عهههه اتفاقا میلی تو ذهنم بود ولی شک داشتم 

الان چی درست شد؟؟ 

شاید مشکل امنیتی بوده و حل شدنی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهههه اتفاقا میلی تو ذهنم بود ولی شک داشتم الان چی درست شد؟؟ شاید مشکل امنیتی بوده و حل شدنی بود

درست شده کاملا. معتبرهم هست

مشکل امنیتی یا هرچیزی بوده بعد جنگ تا یه مدت باز نشد دائما مسئولین! به هم دیکه حواله میدادن. این بیچاره میلی هم سعی میکرد تا یه جا تسویه کنه ولی نهایتا برای یه هفته کاملا بسته شده بود 

یعنی میخوام بگم میلی آپ بدی هم نیست ولی شرایط ثبات نداره دوباره جنگی چیزی بشه ممکنه ببندنش

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

درست شده کاملا. معتبرهم هستمشکل امنیتی یا هرچیزی بوده بعد جنگ تا یه مدت باز نشد دائما مسئولین! به هم ...

اهااا چه بددد 

سایت یا اپ دیگه ای سراغ نداری؟؟ 

نشد که همون تو میلی کارمو انجام میدم چاره ای نیست 

اهااا چه بددد سایت یا اپ دیگه ای سراغ نداری؟؟ نشد که همون تو میلی کارمو انجام میدم چاره ای نیست

بقیه رو امتحان نکردم نمیدونم