سلام خانما..قرار تا چند ماه آینده ی مقدار پول از ارث پدرم بهم میرسه بعد قبلش باشوهرم ک حرف زدیم گف پول رو بزاریم بانک باهاش وام بگیریم بعدبتونیم شهر های بالا خونه بخریم..بعد من مدت 4ساله کنار خانواده شوهرم زندگی میکنم.اینم بگم خانوادش خیلی خوبن.خیلی هوامو داشتن ..ولی دیگه میخوام مستقل بشم و خانوادم گفتن با پولت ی خونه بنام خودت رهن کن بقیشم طلا بخر...حالا چطور اینو باشوهرم درمیون بزارم چون اون نظرش چیز دیگه ای...شما باشین چطوری حرفتون رو میزنید؟؟؟ درضمن مقدار سهمم حدود 300و خورده ای هست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
ببین به راحتی باهاش درمیون بزار هدفت چیه کاش مبلغ کامل رو به شوهرت نمیگفتی یا نگی کلا ... ولی الان پول رو نگه داری وام بگیری ارزشش میاد پایینتر پس بهتره زودتر اقدام کنی وهمون رهن کنی جایی رو ویه طلاهم بخری
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭
خب تو این خونه ای ک هستم خیلی اذیتم خونه ویلایی و قدیمی ساخت شده.مثلا حمام و دستشویی توی حیاط ویلایی.چهارسال بخاطر وام و قسط صبر کردم ولی حالا میخوام راحت باشم.بعدم تا بخوام خونه بالا شهر بخرم کلی دردسر و ممکنه دوسال طول بکشه وام.
اگه بتونی خونه بخری بهتره تا کی می خوای رهن کنی و طلا جمع کنی؟
شاید تا س سال نمیدونم دقیق ولی ما توشهرستان زندگی میکنیم قصد موندن طولانی نداریم با پول منم ک نمیشه خونه مثلا کرج یا تهران گرف باید وام باشه.ولی طلا بخرم سود برای بعدم.
اگر بخوام بخرم ک کامل بنام خودم ولی میگم فعلا رهن کنیم چون اونم سهم داره از ی مغازه ک اونم بفروشه بز ...
اگر زودتر وام میگیرید زودتر بخر
چون این مملکت وضعیتش مشخص نیست
صبح پانیشی میبینی خونه دوبرابر شده
رهن اصلا صرفه اقتصادی برای شما نداره
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️