سلام خانما..قرار تا چند ماه آینده ی مقدار پول از ارث پدرم بهم میرسه بعد قبلش باشوهرم ک حرف زدیم گف پول رو بزاریم بانک باهاش وام بگیریم بعدبتونیم شهر های بالا خونه بخریم..بعد من مدت 4ساله کنار خانواده شوهرم زندگی میکنم.اینم بگم خانوادش خیلی خوبن.خیلی هوامو داشتن ..ولی دیگه میخوام مستقل بشم و خانوادم گفتن با پولت ی خونه بنام خودت رهن کن بقیشم طلا بخر...حالا چطور اینو باشوهرم درمیون بزارم چون اون نظرش چیز دیگه ای...شما باشین چطوری حرفتون رو میزنید؟؟؟ درضمن مقدار سهمم حدود 300و خورده ای هست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونه رهن کنی که پولت سوخت میشه !!! سال بعد باید پول بزاری روش کلا ضرره
نکن این کارو
بعدم قوم شوهرت خوبن جاتم اوکیه برای چی میخواهی مستقل بشی !!حرف شوهرت بازبهتر بود
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اگر بخوام بخرم ک کامل بنام خودم ولی میگم فعلا رهن کنیم چون اونم سهم داره از ی مغازه ک اونم بفروشه بز ...
رهن نکن تا پولتون اوکی بشه همون جا بمونید پولهاتم طلا بکن
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم بنظرم تو این شرایط اقتصادی خیلی حساب شده عمل کنید - من خودم چن سال پیش خونه تو پایین شهر خریدم صبر نکردم تا پولم بیشتر بشه جای بهتر بخرم گفتم بعدا عوض میکنم شرایط مملکت طوریه قیمتا شده لحظه ای شما شده خونه تو پایین شهر بخری بخر بقول خودت 2 سال دیگه که وضعت بهتر شد عوضش میکنی ولی اگ پولتو دادی برای رهن خونه فقط از ارزش میفته اگرم خواستی باهاش طلا بخری دست دوم بخر
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭 ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید. https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403