2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و باتجربه بیاید لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 52 پست
زمین نه.میخوام مستقل بشم از خونه مادرشوهرم بزنم بیرون.

بزنی بیرون دیگه نمیتونی برگردی اینم لحاظ کن

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنی بیرون دیگه نمیتونی برگردی اینم لحاظ کن

دیگه برگردم برا چی میخوام کلا از خونه مادرشوهرم بزنم بیرون درسته پول رهن نمیدیم اما خب اینجا خونه اشون مقداری قدیمی سازه .مثلا حمام و دسشویی تو حیاط.زمستون و تابستون اذیت میشم.

ارث مال توه به شوهرت چه 

خودت فقط تصمیم بگیر 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

من قراره چندماه دیگه نزدیک ۱۰۰ م بهم برسه 

میزارم بانک سودشو خرج خودم میکنم والا 

هزارتمنم به شوهر نمیدم 

مگه اون مادرش ۵ میلیار خونه داره بهش ارث برسه 

به من میده ازش 

تازه خونه ای که با پول خودش خریده زده نام برادرهاش 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
خونه بخر ب اسم خودت حالا اگر مقداری هم شوهرت پول میزاره روش ۳دونگ ۳دونگ کنید

انشالله ک بتونم.ولی شوهرم مغازه دار مثلا میخواد وام بگیر ممکنه یکساال طول بکشه وام

ببین عزیزم پول هر چه قدر تو بانک بمونه یا رهن بدی ، ارزشش روزه به روز میاد پایین تر جوری که سال دیگه اون مقدار پولی که واسه رهن گذاشتی اصلا هیچی به حساب نمیاد

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

انشالله ک بتونم.ولی شوهرم مغازه دار مثلا میخواد وام بگیر ممکنه یکساال طول بکشه وام

پسطلا دست دوم بخر بدون اجرت ک لااقل موقع فروش ضرر نکنی عزیزم

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
ببین عزیزم پول هر چه قدر تو بانک بمونه یا رهن بدی ، ارزشش روزه به روز میاد پایین تر جوری که سال دیگه ...

آره خدا ازشون نگذره این پول بزحمت بدست میاد بعدم ارزش نداره.🫤