2777
2789

سلام سلام صبح بخیر ولادت امام حسن عسکری رو بهتون تبریک میگم انشالله خوش باشید برا منو عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم دعا کنید(با دعاهاتون بهترین هدیه رو بهم میدید) امروزم تولدمه ۲۴ ساله میشم 😊🥰خوشحالم امیدوارم روزتون پر انرژی شروع بشه🤩💖💝💌

💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، آبانیا خیلی خاص و جیگر و باهوش و با مزه و خانم و خلاصه همه چی تموم، مدیونی فک کنی منم ابانیم  

آرزو میکنم ساز دلت همیشه کوک کوک باشه، هیچوقت غم و غصه مهمون دل مهربونت نباشه، خیر و خوشی و زندگیت، همسرت و دختر کوچولوت ببینی و در کنارشون در آرامش باشی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
اخی😂😍 دخترمنم بیدارشد وول خورد خوابوندمش سرجاش دیگه خوابم نبرد    

میبینی چقدر بده هی چشاتو فشار میدی خوابت نمیبره🤣البته ناگفته نماند فهمیدم تولدم با تولد امام حسن عسکری تو یه روز افتاده و همه جا جشنه ذوق کردم😉

💖
سلام عزیزم، آبانیا خیلی خاص و جیگر و باهوش و با مزه و خانم و خلاصه همه چی تموم، مدیونی فک کنی منم اب ...

ممنون عزیز دلم 

مرسی به خاطر انرژی مثبت و آرزوی قشنگی که هدیه کردی بهم 😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍روزمو ساختی مهربون😍

💖