2777
2789
عنوان

واقعا فمنیستهایی که منکر تفاوت زن ومردن یه تخته شون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 168 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهای یکسان بله ولی تشابه نه.تساوی باتشابه فرق داره

شما اول برو درباره فمنیست واقعی مطالعه کن بعد تاپیک بزن بگو دختر یکسالم عشوه اومده برای پسر جوون یعنی این چیزارو چطوری چسبوندی به فمنیست نمی‌دونم 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خب اینابرای تفاوتهای آدماهیچ اهمیتی قائل نیستن تشابه همیشه عدالت نیست آدمای متفاوت باید وظایف وحقوق ...

زنی که در توانایی و ذکاوت چیزی از مرد کمتر نداره چه بسا بالاتر هم هست چرا باید حق و حقوقش کمتر از مرد باشه؟ 

فقط به‌خاطر اینکه زنه؟ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

دختر یکساله؟واقعا مغزت مریضه جانم. اون دختر بچه ذاتش لوس و دلبری هست. ولی پیش پدر بزرگ 90 ساله، دختر ...

بحثم سرهمون دلبری کردنشه چه برای پدربزرگ چه برای پسرعمو.دخترا دلبری میکنن پسرا قدرتنمایی

من دو دختر و یک پسر ۱۲ساله دارم. ۳قلو.

کاملا مشهوده تفاوت بینشون. کلا پسرم توی یه فاز دیگست و دخترا هم بشدت متفاوت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حق و حقوق زن و مرد باید برابر باشه چکار به اخلاق و احساسات و تمیزی دارین؟

پس خدای متعال اولین ظالم هست از نگاه شما چون باید زن و مرد هر دو بزاین

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

فمنیستامیگن حقوق اجتماعی واقتصادی چیزای دیگه باید یکی باشه چون درجامعه غیراسلامی واقعا حقوق زن نادید ...

ارزش میده ؟ جدی گفتی اینو؟ من از وقتی قرانو کامل خوندم و چیزایی که در مورد زن ها گفته بودو دیدم از دین زده شدم 

🥲

مثلا فیلمی بودمیگفت یکی ازکشورها زن ومرد خرجاشون جداست حتی غذاخوریم میرن خودشون غذاشونو حساب میکنن ووقتی میدیدن بعدازازدواج تمام مخارج زن با مرد هست تواسلام باورنمیکردن 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
کدوم فمینیستی گفته زن و مرد یکسانن و تفاوت ندارن

افراطیاشون منکرتفاوتان میگن اکتسابیه واثر تربیت واز بچگی باید بااین تفاوتامبارزه کرد مثلا برادختراسباب بازی پسرونه خرید وبرعکس

دنبال حاشیه نباش اول هفته ای خانوم

همین که الان گوشی داری ، نظرتو داری میگی، سواد خواندن و نوشتن داری و خیلی چیزای دیگه از صدقه سری فمنیسته 

حساب بانکی، حق درس خوندن حق کار و...

فمنیست یعنی برابری حقوق زن و مرد و ارزش اجتماعی 

یعنی اینکه چون من زنم قرار نیست باهام به عنوان شهروند دوم رفتار بشه. مرد بتونه هر کاری بکنه من ازش سلب باشم تازه بگن تو زنی حقی نداری

وگرنه اسماعیل ۲۰۰ کیلو با یه من سیبیل معلومه از من از لحاظ فیزیکی بزرگ تره 

فمنیست هیچ وقت نمیگه زن و مرد فیزیکی برابرن و

میگه حق برابر دارن 

دختر یکساله؟واقعا مغزت مریضه جانم. اون دختر بچه ذاتش لوس و دلبری هست. ولی پیش پدر بزرگ 90 ساله، دختر ...

نه برای همه که یک جور نیست. بچه از یکی خوشش بیاد خوب براش بیشتر دلبری می‌کنه.

من خودم دیده‌م، بچه ۱.۵ ساله از پسر ۱۸-۱۹ ساله خوشش اومده بود و همش دنبالش بود. موقع رفتن هم بای بای کرد که دهن مامانش باز موند، چون می‌گفت تا حالا این کارو نکرده بود 😅

ولی نه اینکه حس زن و مردی و ... داشته باشه. به نظرم بد برداشت کردید

ما چیکار تفاوت ها داریمهر تفاوتیم ک باشه بازم حقوق زن و مرد باید یکی باشههممون انسانیم..تو این مورد ...

حقوق یکسان یعنی مشابه .این درست نیست بایدبه تفاوتاشون توجه بشه ونظام حقوقی براساس این تفاوتها عادلانه تنظیم شه