بابام یه مدته وضع مالیش بد شده . شهریه مدرسه خواهرم بالای ۱۰۰ تومنه هزارتا جشن و هزیته هم دارن . به سختی اونا رو میده . خواهر برادر شیرخوار هم دارم خرج اونا هم بالاست
این وسط من خوابگاه خصوصی گرفتم نزدیک ۲۰ میلیون هدر دادم سرم رو کلاه گذاشتن . خیلی عذاب وجدان دارم خیلیییی زیاد خیلیییی زیاد
کلی لباس و وسیله میشد برای بچه ها بگیرم با این پول
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه به عذاب وجدان باشه، اول باید خواهرت عذاب وجدان داشته باشه ،نه شما
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سال بعد مدرسه خواهرت عوض کنید ، خودت خوابگاه کم خرج تر برو .. عذاب وجدان نداشته باش تقصیر شما نیست، به بعد مدیریت کنید
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
میدونی الان بابام بیمارستانه . هزیته بیمارستانش خیلیی زیاد شد حتی مامانم انگشتر فروخت .
خدا بهش شفای سلامتی بده این روزها ممکنه برای هر کسی پیش بیاد میگذره انشالله خوب بگذره
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
اون ده سالشه . چرا عذاب وجدان داشته باشه ؟ خودش نرفته ثبت نام کنه خودشو که
منظورم اینه که همه چی از چشم خودت نبین . فقط شما نیستی که خرج داشتی