2777
2789
عنوان

حس میکنم احساسات پی ام اس واقعین

131 بازدید | 18 پست

احساساتی که توی پی ام اس داریم و افسردگی و حال بد به نظرم احساسات و افکار واقعیمونن

اون ناامیدی از زندگی و تمام افکار منفی واقعی و بدون روتوش هستن 

شاید وقتای دیگه بیخودی امیدوار و خوشحالیم و پی ام اس بهمون نشون میده تو‌ چه شرایط سختی هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا همینه کمبود ها و خشم ها و حس واقعی ما نسبت به ادمها اون زمان خودش را نشون میده ولی چرا جنبه مثبت ماجرا رو نمیبینی ، اینکه خدا قدرتی به ما داده که میتونیم قوی باشیم و همه روزها با سختی های زندگیمون به راحتی بجنگیم وگرنه هرروزمون مثل پی ام اس میشیم .....همینقدرافسرده وعصبی و پوچکه سنگ روی سنگ بند نمیشه ، خدا به ما نشون میده این لطفشه که هرروز شامل ماس و میتونیم خوب باشیم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

وضعیت الانم بخدا 

یاد کسایی میفتم که نباید دوباره باهاشون مهربون میشدم و شدم ...

یاد بخشیدنامممممم.... 

الان میگم به چه حقی بعضیا رو بخشیدم ... تو پی ام اس باید بری یه جای خالی از آدم نظر من اینه

وای نگو من تازه از این حس خارج شدم 😅😂چنان وحششی میشم و تصمیمای عجیب غریب میگیرم که بعدش میگم این م ...

دقیقا منم

از یه هفته ده روز قبلش اینطوری میشم و اینجوری میشه که نصف ماه رو دیوونه ام😂

دقیقا منماز یه هفته ده روز قبلش اینطوری میشم و اینجوری میشه که نصف ماه رو دیوونه ام😂

آیئی فقط میگم توروخدا تو این شرایط تصمیم اشتباهی نگیر 

همش به خودم همینو میگم 

مبگم ترو خدا خفه شو با کسیم حرف نزن که به بحث برسی😂😅