2777
2789
عنوان

با چه فرهنگی تو ایران مشکل دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2923 بازدید | 128 پست
بی توجهی به محیط زیست و آشغال ریختن توی باغ و کنار دریا و خیابون و همه جا  متاسفانه بهشون هم ک ...

بنظرم این ناشی از اینه که ایرانیا درک نکردن،۱.عقیده بقیه و کاری که میکنن و روی تو تاثیر نداره به تو ربطی نداره انقد سرک نکش(مخصوصا اگر خودشم دوست نداشته باشه،حالا بعضی چیزا از روی نگرانی میگی).۲.ولی کاری که بقیه میکنن و روی زندگی من تاثیر میذاره ۱۰۰ درصد من حق دارم نظر بدم،همه جا به تو ربطی نداره که جواب نمیده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداشتن حریم خصوصی تو هر چی که فکر کنی و اینکه عمومی زندگی کردن سر از کار هم دراوردن به کار هم کار داشتن وارد شدن به مسایلی که بهشون ربط نداره دخالت گر بودن خلاصه این چیزها 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
جهیزیه ...سیسمونی ...بعضی شهرها داماد باید ب عمه وخاله وخواهر ومادر عروس طلا بخره 

چه خوب 

چه شهرایی؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
واقعا کاش تا 40 روز دیدن زن زایمان کرده ممنوع بشه  بعدشم میان میخان سیسمونی ببینن بچه رو دقیق ب ...

اوف تازه بعضیاشون شام ناهار هم میمونن 😑دخالت های بی مورد هم فاکتور بگیریم شیرت چرا کمه چرا پستونک میدی چرا ب بچه فلان چیز ندادی و......

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
 عزیزم ایشون نظرشون رو گفتن یاد بگیریم به نظرات هم احترام بزاریم ک اگه بلد بودیم اوضاع الان خیل ...

ایا من گفتم دیدگاه شما اشتباهه؟گفتم عجیبه،اینم نظر من نسبت به دیدگاه ایشون بود،لطفا همه چیزو به هم تعمیم ندین