2777
2789
عنوان

با چه فرهنگی تو ایران مشکل دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2926 بازدید | 128 پست

لاک زدی نماز نداره 😶

چاق شدی ...داری میشکنی و ... (نقش آییته دستشویی داره طرف)

وای از کجا آورده ماشین خریده ...خونه ساخته ...

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
 عزیزم ایشون نظرشون رو گفتن یاد بگیریم به نظرات هم احترام بزاریم ک اگه بلد بودیم اوضاع الان خیل ...

اگه بلد بودن که ناله نمیکردن

من اگه راضیم از همه چیز 

چون سرم تو لاک خودمه 

برا خودم دارم زندگی میکنم 

اگه بقیع هم اینو درک میکردن و می‌فهمیدن 

اونوقت دغدغه نداشتن

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیش جو گیریم متحد نیستم فرهنگ هامون یکی نیست هرکی حرف خودش رو می زن بی مسئولیتی مخصوصا اینکه مادر ها و پدرها به پسر هاشون یاد نمیدن که وقتی یه دختری از کنارت رد میشه سر تا پاش رو نگاه نکن تیکه ننداز و مزاحمت ایجاد نکن😒و اینکه مردا هم باید بهداشت رو رعایت کنن😑

ایا من گفتم دیدگاه شما اشتباهه؟گفتم عجیبه،اینم نظر من نسبت به دیدگاه ایشون بود،لطفا همه چیزو به هم ت ...

الان مثلا اون خانوم به نظر شما احترام گذاشتن؟ 

فقط لب و دهنن و بلدن شعار بدن😂

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

مثلا چی؟

خیلی چیزا اینجا میگن زنی که زایمان کرده تا ۴۰روز تنها حموم هم نره حتی بیرون نرع بعد عروسیش تنها نباشه و.... 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ایرانمان از همه لحاظ عالیه بی فرهنگی بعضی ها و نمیشه به کشور ربط داد

خب در مورد کشور نبود تاپیک

در مورد رفتارهای اشتباه در کشورمون بود 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

با خیلی چیزا مشکل داشتم اما همه رو تو زندگیم حذف کردم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خیلی چیزا اینجا میگن زنی که زایمان کرده تا ۴۰روز تنها حموم هم نره حتی بیرون نرع بعد عروسیش تنها نباش ...

جریان بعد عروسی چیه؟

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
جریان بعد عروسی چیه؟

والا من دقیق نمیدونم ربطش میدم ب اجنه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️