2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر لطفا بیاید نظر بدید کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 89 پست

شما حقداری ناراحت بشی شوهرتم بچه ننس وگرنه همون اول میگفت زندگیه خصوصیه هرکسی به خودش مربوطه دوسدارم زنمو ماه عسل ببرم ترکیه ... راستی پیش خونواده شوهر خواهر شوهرت حتما اعلام کن اینا اصلا رسم نداشتنا نمیدونم چطور یهو رسم دار شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این ناراحتم چرا واسه دختر خودشون همه چی رو میخوان ولی واسه عروس نه،خواهرشوهرم عقد پدر داماد بر ...

مقصر اونها نیستن بلکه همسرته. میخواستید برید ترکیه چرا به حرف مادرش کنسل کردید؟ یلدایی و عیدی گفتن رسم نداریم اوکی خانواده همسر منم واقعا رسم نداشتن ولی همسرم تنهایی میرفت همه چی میخرید میاورد. جلوی پای داماد بلند میشن اوکی شما سختته بلند نشو خیلیی راحت بگو احترام ببینم احترام میذارم. 

خوب حرفی زدی بهشون،میدونی شوهر من خیلی دل نازکه الان مامانش زنگ زده چندتا اشک تمساح ریخته دیگه میگه ...

من همیشه حرف مو میزنم یکبار بحث سرویس طلا بود همه خانواده اش بودن رک گفتم نه حذف کردن نداریم من انتظار از شما که خانواده اش هستین ندارم ولی از خودش دارم چیزی به اسم نگرفتن نداریم شاید بین خودمون‌ به توافق برسیم که کمتر بگیریم ولی اینکه کلا چیزی که رسم هست نگیرم وجود نداره

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

قریون دلت بشم منم اومدم خونه مامان جونم جوری خاله ام حرکات زشت میکنه که خدا شاهده بخاطر مامانم دارم تحمل میکنم خرید کرده امروز اومده ببین قیافه اش خیلی بد شده‌ کمک میکنم که فشار نباشه روشون ولی جو بسیار سمی هست شانس منم مامانم هم قندش افتاده و جون نداره که بریم خونه بدون صدا فقط گریه میکنم

بابام هم رفته اصفهان

خدایا شکرت آماده دریافت بهترین ها فراتر از درک تصور و تجربه امون باشیم زندگی جور دیگه ای میشه 

نمیرم

حق با شماست .. ولی خب به نظرم دخترها تو انتخاب شوهر باید دقت کنن.

خودمم همینم و خانواده شوهرم برام کاری نکردن چون انقدر خودشون ریخت و پاش دارن که هیچ موقع پول جمع نمیکنن و به فکر آینده پسرشون نبودن. هر چی که برام آوردن خود شوهرم با حقوقش خریده بود . ولی الان با خودم میگم تقصیر خودمه که به یه خانواده سطح پایین راضی شدم . چون خودم سطح خانوادم بالاست. 

خواهرشوهرت احتمالا با یه خانواده پولدار ازدواج کرده که براش ریخت و پاش میکنن

چشمام پر از اشک شد...

خدا جوابشونو بده خانواده ای که بین دختر پسر فرق می‌ذارن....

به شوهرت بگو هم من و هم شوهر خواهرت بچه ی مردمیم و دوست داشتن مون مشروطه...

ولی حتما دوست داشتن تو و خواهرت باهم فرق داره که اینجوری رفتار میکنن و دخترشون ارزشش بیشتر از پسرشونه...

مثل خانواده ی احمق شوهر من....

امیدوارم خدا دولاپهنا برات حساب کنه و بهترینها را برات کنار گذاشته باشه عزیزم

شما حقداری ناراحت بشی شوهرتم بچه ننس وگرنه همون اول میگفت زندگیه خصوصیه هرکسی به خودش مربوطه دوسدارم ...

از این میسوزم که بابام تازه فوت شده بود من بچه یتیم بودم ولی بهم رحم نکردن خدا سر دخترشون بیاره