2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو…ولی برام مهم نیست. همینجوری راحتم

تورو خدا بگو چطور برات مهم نيس…

از تنهايي مردم من 

توي جمع جيكار ميكني خودتو جطور مشغول ميكني

وقتي همه دختر خاله هات جيك تو جيك همن

منم دوس ندارم از تنهاييم بدم مياد ٢٩سالمه نميخوام مجرد بمونم 

من کاملا درون گرام خب ذاتمون اینه ....اما اگه اینجوریه باید تغییر کنی 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

تورو خدا بگو چطور برات مهم نيس… از تنهايي مردم من  توي جمع جيكار ميكني خودتو جطور مشغول ميكني ...

باید با دخترای پرحرف دوست شی یاد بگیری ازش منم قبلا اینجور بودم ولی من بادوس پسرم ک دوس شدم هم خجالتی بودنم کم شد هم اجتماعی تر شدم مهم نیس شوخ باشی فقط سعی کن راجب چیزای کوچیک ک خوشحال وناراحتت می‌کنه با بقیه حرف بزنی

زندگي شما جطوره؟ مجردي متاهلي 

من مجردم قبلا خیلی اذیت میشدم از تنهایی اینا اما الان پذیرفتم البته با کسی ک اوکی بشم صمیمت ایجاد میکنم میتونم 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

باید با دخترای پرحرف دوست شی یاد بگیری ازش منم قبلا اینجور بودم ولی من بادوس پسرم ک دوس شدم هم خجالت ...

خب دختر پرحرف با من دوس نميشه! چون حوصلش سرميره 

همكارام پرحرفن اما من هركار ميكنم نميشه

هي خدا