2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعور بود بهت تعارف نکرد می‌دونی شاید ازتو خوششون نمیاد ولشون با کسایی رفت و آمد کن که برات ارزش ...

رفتن داخل كلي حرف زدن خنديدن بعد اومده بيرون اب بخوره به من ميگه فلاني ما تو اتاقيم بيا اينجا

منن يه لبخند زدم نرفتم

كاش تو خواهرم بودي من الان به يكي احتياج دارم كه راهو نشونم بده  كاش يه خواهر دلسوز داشتم.

عزیزم فرض کن خواهرتم،🥰

کاری از دستم بربیاد میکنم.

نگران نباش با تمرین و تکرار یاد میگیری و به سرعت جای خودتو باز میکنی تو جمع.چون دلت میخاد.

فقط عجله نکن، و سعی کن رفتارت مصنوعی نباشه.

عادی باش.انگار مثلا میخای از کسی سوالی بپرسی .

اصلانم از هیشکس خجالت نکش، چون هیچکدوم از تو نه بهترن نه باهوشتر،..فقط شاید تجربه هاشون متفاوته.

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
عزیزم فرض کن خواهرتم،🥰 کاری از دستم بربیاد میکنم. نگران نباش با تمرین و تکرار یاد میگیری و به سرع ...

مرسي عزيز دلم

اگه خودمو مجبور كنم به حرف زدن مصنوعيه خب چون خود واقعيم ساكته … بعدم اصلا حرفي توي ذهنم نمياد

مرسي عزيز دلم اگه خودمو مجبور كنم به حرف زدن مصنوعيه خب چون خود واقعيم ساكته … بعدم اصلا حرفي ...

خب تو هم لابد یه حرفایی برای گفتن داری یا سوالایی برای پرسیدن.

انشالله مشکلت حل بشه🙏🏻

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
اينقدر توي اينترنت ميخوووونم كه نگو  اصلا فايده نداره

ريز ريز با خودت كار كن ،از جمع خانوادگى شروع كن به صحبت كردن 

انقدر آدمهاى اين شكلى ميشناسم كه تغيير كردن ،شما هم بايد بخواى تغيير كنى