2777
2789

خواهر شوهرم با داداش زنداییش نامزده ..این زندایی هم با ما همسایه است ما هم با مادرشوهرم تو یه ساختمون دو واحدی زندگی میکنیم ..چند روز پیش  یعنی جمعه تا سه شنبه مسافرت بودیم کلید مادرشوهرم هم  دست زن دایی که همسایس و داداشش هم خونشون بود تا مراقب خونه باشن...نگو همسرم هم دسته کلیدش مونده خونه مامانش ..حالا از دیروز متوجه شدم که فلشم که روتلویزیون بوده نیست ! منم همش دنبالش بودم تا دیشب که دومادمون اومد گفت دوست شوهرت اومده از حیاط چیزی برداره کلید گرفته ...قبل اون من اومدم سر کشی خونتون فلش رو تلویزیون بود!  شوهرم هم با دوستش صحبت کرده اصلا تو باغ نبوده تو فلش هم عکسای خوانوادگی بوده ..به نظرتون کار کیه؟..دومادمون میگه رفتم پیش دعا نویس میگه تا شب یکاری میکنم پس بیاره ! به دوست شوهرم هم خیلی اعتماد داریم چند ساله رفت و آمد داریم چیزی ازش ندیدیم ...

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید افتاده بگرد 

کل خونه رو گشتم ...دومادمون میگه یه روز قبل اینکه دوست شوهرم بیاد رفته خونمون و فلش رو دیده ! با اجازه کی رو نمیدونم دیگه !

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
کاره دامادتونه🚶‍♀️

اخه عکسهای نامزدش هم هست ..واینکه از این دوست شوهرم خیلی بدش میاد بخاطر یه دلخوری

کل خونه رو گشتم ...دومادمون میگه یه روز قبل اینکه دوست شوهرم بیاد رفته خونمون و فلش رو دیده ! با اجا ...

چی بگم عزیزم مال یه جا میره ایمان صد جا واقعا حق نداشته وارد خونه بشه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
چی بگم عزیزم مال یه جا میره ایمان صد جا واقعا حق نداشته وارد خونه بشه

واقعا حس میکنم زیاد هم ناراحت نیست از این اتفاق عز و جزی که ما و خواهرش میکنیم کجا و اون کجا...

مرد که بره دنبال دعانویس برا یه فلش به نظرم عجیب ترین چیزیه که دیدم.عادیه به نظرت

منم میگم اگه دعا نویس کاری از دستش بیاد برا خودش یکاری می‌کنه ..ماهم اصلا فلش برامون مهم نیست عکساشه که مهمه وگرنه تو خونه 200تومن طلا و لب تاپ و ... واسه بردن وجود داشته سر جاشونن

علی رغم  همه ی توضیحات شما ، نظر من همچنان اینه که کاره دامادتونه

ینی پس میاره ..چجوری یکاری کنیم برگردونه