خواهر شوهرم با داداش زنداییش نامزده ..این زندایی هم با ما همسایه است ما هم با مادرشوهرم تو یه ساختمون دو واحدی زندگی میکنیم ..چند روز پیش یعنی جمعه تا سه شنبه مسافرت بودیم کلید مادرشوهرم هم دست زن دایی که همسایس و داداشش هم خونشون بود تا مراقب خونه باشن...نگو همسرم هم دسته کلیدش مونده خونه مامانش ..حالا از دیروز متوجه شدم که فلشم که روتلویزیون بوده نیست ! منم همش دنبالش بودم تا دیشب که دومادمون اومد گفت دوست شوهرت اومده از حیاط چیزی برداره کلید گرفته ...قبل اون من اومدم سر کشی خونتون فلش رو تلویزیون بود! شوهرم هم با دوستش صحبت کرده اصلا تو باغ نبوده تو فلش هم عکسای خوانوادگی بوده ..به نظرتون کار کیه؟..دومادمون میگه رفتم پیش دعا نویس میگه تا شب یکاری میکنم پس بیاره ! به دوست شوهرم هم خیلی اعتماد داریم چند ساله رفت و آمد داریم چیزی ازش ندیدیم ...
گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری 💕💕💕
مرد که بره دنبال دعانویس برا یه فلش به نظرم عجیب ترین چیزیه که دیدم.عادیه به نظرت
منم میگم اگه دعا نویس کاری از دستش بیاد برا خودش یکاری میکنه ..ماهم اصلا فلش برامون مهم نیست عکساشه که مهمه وگرنه تو خونه 200تومن طلا و لب تاپ و ... واسه بردن وجود داشته سر جاشونن
گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری 💕💕💕