2777
2789
عنوان

بی بی چک گذاشتمو من غمگین ترینم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 64 پست
جنینت بلاست بود؟منم خیلی گریه کردم ته دلم گفتم خدایا منکه ناشکری نکردم من راضیم به رضات ولی یه بچه چ ...

من دوبار انتقال دادم هر دوبار هم پر از علائم بودم!!ولی هر دو منفی شد

به علائم نیست اصلا

من دوبار انتقال دادم هر دوبار هم پر از علائم بودم!!ولی هر دو منفی شد به علائم نیست اصلا

آخه میگن جنین بلاست دیگه روز شش نشون میده بنظرت من روز هشتم بی بی زدم زود زدم؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه میگن جنین بلاست دیگه روز شش نشون میده بنظرت من روز هشتم بی بی زدم زود زدم؟

به نظر من تا روز آزمایش صبر کن

این روزای بعد انتقال تا آزمایش سختترین روزای زندگی من بود

توکلت به خدا باشه ایشالا مثبت باشه انتقالت

به نظر من تا روز آزمایش صبر کن این روزای بعد انتقال تا آزمایش سختترین روزای زندگی من بود توکلت به ...

توکل بر خدا انشاا...

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

خب پس نگران چی هستی دختر بازم انتقال میدی و ایندفعه ختمن مثبته من چی بگم که کلن همین یدونه جنینو داش ...

آخه منم سه بار انتقال منفی داشتم، سه تا تجربه ی ناموفق،  سه تا شکست،  خب برام خیلی سخته،  اگرم خدایی نکرده منفی بشه،  منم مثل شما پرونده ی آی وی اف و بچه و همه چیو باید ببندم

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
آخه منم سه بار انتقال منفی داشتم، سه تا تجربه ی ناموفق،  سه تا شکست،  خب برام خیلی سخته، & ...

به دلت بد راه نده ایندفعه میشه مطمئن باش

شما همه چیزو رعایت میکردی؟مشکل شما چی بود؟

به دلت بد راه نده ایندفعه میشه مطمئن باش شما همه چیزو رعایت میکردی؟مشکل شما چی بود؟

همسرم تحرک اسپرم شون صفره و dfi بالا، تو تاپیک کامل توضیح دادم 

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
جنینت بلاست بود؟منم خیلی گریه کردم ته دلم گفتم خدایا منکه ناشکری نکردم من راضیم به رضات ولی یه بچه چ ...

نه بلاست نبود

اره بخدا بی بی چک منفی شد

اینقدر گریه کرده بودم چشمام باز نمیشد

علایمم مثلا روز 10-12 خیلی عطش داشتم

همش دلم دوغ و خیار و سوپ و آش میخواست

خیلی تخم مرغ میخوردم یعنی هوس این چیزا میکردم

همسرم تحرک اسپرم شون صفره و dfi بالا، تو تاپیک کامل توضیح دادم 

منم همسرم آزو اسپرمه با بدبختی این جنین تشکیل شذ بعدش گفتن دیگه نشد اسپرم اهدایی😔😔

منم همسرم آزو اسپرمه با بدبختی این جنین تشکیل شذ بعدش گفتن دیگه نشد اسپرم اهدایی😔😔

بگردم، میدونم چی میکشی،  چرا زودتر اقدام نکردین؟  گذاشتین ده سال بگذره؟ 

نه بلاست نبود اره بخدا بی بی چک منفی شد اینقدر گریه کرده بودم چشمام باز نمیشد علایمم مثلا ر ...

من جنینم بلاست بود و میگن حنین بلاست زودتر از بقیه مثبت میشه بخاطرهمین میگم ولی بازم توکل بر خدا انشاا... هرچی خیره پیش بیاد من مامانم گف توکه اینهمه صبرکردی این چندروزم صبر کن و مراقب باش دیگه گفتم این چندروزم صبر میکنم تا یکشنبه آزمایش خون بدم ولی علائم هیچی ندارم

بگردم، میدونم چی میکشی،  چرا زودتر اقدام نکردین؟  گذاشتین ده سال بگذره؟

از اول به ما گفتن جنین اهدایی بگیرید ماهم کلن بیخیالش شدیم تااینکه باورت میسه نمیدونم چرا و چطور دوباره برج چهار زد به سرم و رفتیم دکتر که دکتر گفت بیاد بیوپسی کنه شاید اسپرم پیدا شد که بیوپسی کردو منم تخمک کشی و یدونه جنین شد ولی این آخرین شانسمه چون دیگه پرونده بچه رو برای همیشه میبندم خیلی ناراختم شوهرم بهمزنگ میزنه میگه مامان امیر علی خوبی؟من چکار کنم بااین درد من که به بدون بچه عادت کرده بودم به سکوت و آرامش خونه عادت کرده بودم چرا دوباره رفتم دنبالش که نورامید روشن بشه و دوباره خاموش بشه خدایا من فقط از تو میخام منتظر معجزم 😭😭 

از اول به ما گفتن جنین اهدایی بگیرید ماهم کلن بیخیالش شدیم تااینکه باورت میسه نمیدونم چرا و چطور دوب ...

عزیزم خودتو اذیت نکن،  منم همینقدر اذیتم،  بی دلیل میزنم زیر گریه،  تو که هنوز امید داری،  اصلا به بی بی چک اعتماد نکن و همون روز ١۴ برو آزمایش بده،  ان شاالله که مثبتی عزیزم

عزیزم خودتو اذیت نکن،  منم همینقدر اذیتم،  بی دلیل میزنم زیر گریه،  تو که هنوز امید د ...

امیدوارم خدا دلتو روشن کنه و دفعه بعد انتقالت مثبت بشه و نی نیتو صحیح و سالم بدنیا بیاری خودمم توملم بخداست هنوز یه سو سوی امیدی ته دلم روشنه و امیدوارم خدا دلمو نشکونه توکل به خودش🙏

امیدوارم خدا دلتو روشن کنه و دفعه بعد انتقالت مثبت بشه و نی نیتو صحیح و سالم بدنیا بیاری خودمم توملم ...

مرسی از دعای قشنگت❤️