2777
2789

۱۵ سال زندگی با یه بچه  باعشق هر روز عشق و محبت هر روز ابراز علاقه به من...

دو روز خونه نبودم اومدم دیدم سرچ کرده نحوه خواندن صیغه  و....

بهش شک دارممم احساس میکنم یه کارایی کرده وگرنه چرا اونو سرچ کرده ممکنه خیانت کرده باشه؟دارم دیونه میشمم

از طرفی یه شماره ناشناس جدیدا با اسم مرد ذخیره کرده چیکار کنمم زنگ زدم به شماره یه زن جواب داد 

چجوری بفهمم خیانت کرده چجوری بفهمم تو این ۱۵ سال عشقش الکی بوده دارم دق میکنم😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره تلفن تو گوشی خودت سیو کن بعد تلگرام و واتساپ و اینجور جاها نگا کن 

چند دقیقه مکالمه داشتن ؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

چجوری؟

اپلیکیشن همراه من باید نصب باشه موقع ورود باید شماره طرف رو بزنی ولی گوشیش باید دست خودت باشه چون کد میره براش کد رو بزنی وارد بشه هست

من خیلی وقت پیش دیدم الان اسم منو یادم نیست