دیروز روز هشتم انتقال یدونه جنین بلاستم بود ساعت سه ظهر بی بی گذاشتم و یه خط افتاد اونم کم رنگ منفی بود و من ناراحت ترینم
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
ببینیدشایداین حرف من براتون تکراری باشه.ولی بهش ایمان دارم که میگم شک نکن اگرخداصلاح بدونه وبخوادبدونه اینکه هیچ تلاشی کنی بهت این هدیه رومیده.توی قرآن هم گفته من به هرکس بخوام دختر یا پسر یاازهردومیدهم یاعقیممیسازم.من مطمعنم خدابخوادوشماهم فقط وفقط وفقط ازخودش بخواین بعدش هم دیگه بهش فکر نکنین همینکه سپردین بهش دیگه خیالتون راحت باشه مطمعنم باش خودش بهترین روبهت میده.
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️
ببینیدشایداین حرف من براتون تکراری باشه.ولی بهش ایمان دارم که میگم شک نکن اگرخداصلاح بدونه وبخوادبدو ...
آره منم سپردم بخودش ولی نمیدونم چرا اینقدر امیدوار بودم ده سال چشم انتظاری سخته من ده سال منتظر معجزش بودم دیدم خبری نشد رفتم آی وی اف کردم و کلن یدونه جنین برام تشکیل شد وقتی انتقال دادن مطمئن بودم مثبت میشم ولی نشدم بی بی چکم منفی شد پس چرا من اینقدر امیدداشتم من به خدا گفتم این اولین و آخرین بارمه من خاب دیدم که خودش یه دختر تو دامنم گذاشت من به امام رضا التماس کردم باورت میشه مطمئن بودم مثبت میشم؟خیلی ناامیدم کرد خیییلی
خیلی زود گذاشتی چرا خودتو عذاب میدی مطمئن باش نی نی تو دلته روز ۱۴تو ازمایش بهت سلام میکنه🥰
برای دخترت صلوات فرستادم انشاا... هزارساله بشه.
ببین جنینم بلاست بود و اینجا خوندم همه روز پنج و شش ب بی چکشون مثبت شده من روز هشتم زدم و منفی شد پس یعنی درسته دیگه.
خیلی زود زدی بذار همون روز چهارده برو ازمایش که استرسم نگیری چون استرس خودش سمه برات
جنینم بلاست بودا همه روز پنج و شش میزنن تو نی نی سایت خوندم چون بلاسته زود نشون میذه من روز هشتم زدم و منفی شدم