2777
2789
عنوان

دعا گرفتن

112 بازدید | 15 پست

دوستان من چند وقت پیش، دوسری دعا گرفتم برای دوتا مشکل البته با حروف قرآنی .ولی جواب نداد و برعکس شد همه زندگیم به هم ریخته ..مالی عاطفی،همه چی .الان من قصد دارم خودم بندازمش دور بنظرتون چطور باید انجام بدم بعضیا میگن مثلا بری بندازی تو رودخونه من تهران رودخونه نزدیکم نیست .شماراهی بلدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندازش اب جاری یه جوری پیدا کن مثلا رفتی شمال بنداز تو دریا 

بعدم اینا طلسم قرانی ام نیست از قران استفاده میکنن فقط

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بندازش اب جاری یه جوری پیدا کن مثلا رفتی شمال بنداز تو دریا بعدم اینا طلسم قرانی ام نیست از قران است ...

بنظرتون میشه گرفت زیر آب اون حروف قرآنیش،که با زعفران نوشته شده پاک شه بعد برگه اش رو بندازم بره ..چون من الان به دریا و شمال دسترسی ندارم که

واقعا میگین .نمیدونم خدایا

چون خودمون طلسم بود تو زندگیمون و وقتی دعا گرفتیم که باطل بشه یه جوری همه ریخت بهم ک حد نداشت از ته قلبت اعتقاد کن تا چهل روز زمان بده به یعد اگه تنش ها و بهم ریختگی ها ادامه داش بفکر باطل کردنش بیوفت

بنظرتون میشه گرفت زیر آب اون حروف قرآنیش،که با زعفران نوشته شده پاک شه بعد برگه اش رو بندازم بره ..چ ...

پس یه جایی خرابه ای جایی برو یه کاسه اب ببر تو ظرف یکبار مصرف بندازش تو اون کاسه آب دعاهارو بگو خدایا خودت باطلشون کن تو خونت این کارو انجام نده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیلی وقته شده .الان ۳ماهه شده

سلام خانم 

من یه چند ماهی هست که گرفتار مشکلات ماورایی بودم 

الحمدالله از لطف امیر المومنین علی خیلی بهتر شدم 

یه کانالی توی ایتا هست 

میتونه راهنمایی کنه شما رو 

خدایی نکرده طلسم جادویی چیزی دارید یا ن