2777
2789
عنوان

چکار کنممم

114 بازدید | 5 پست

بچه‌ها یه اخلاق خیلی بد دارم اونم این که یکی دلمو بشکنه اصلا از ذهن و فکرم بیرون نمیره مثل خوره روحمو نابود می‌کنه یه سری مسائل کم اهمیت رو که مثلا یک سال پیش اتفاق افتاده و اصلا مهم نبوده رو تو ذهنم انقد بزرگ میکنم که حد نداره مثلا با مامانم که دعوام میشه یه چیزی میگه من ناراحت میشم اصلا یادم نمیره دیگه دلم نمی‌خواد باش حرف بزنم چکار کنم از حساسیتم کم شه

هيچ كس ارزشش و نداره كه به خاطرش ذهن و آرامشتو به هم بزني هميشه يادت باشه مردم به سردرد خفيف خودشون بيشتر از مرگ بقيه اهميت قايل ميشن پس ارامش ذهنتو به خاطر هيچ كس نابود نكن نشهوار ذهني فقط قاتل اعصابته ياد بگير به خودت اهميت بدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واسه ت  تاثیر داشته باشه یا.امتحان کن.

ببین منم خیلی سر مسائل حرص میخورم یا عصبی میشم.بعد یروز ک داشتم با یکی دردو دل میکردم خیلی قاطع گفت اهمیت نده اینطور خودتو اذیت میکنی.منم گفتمش باشه.و چون واسم عزیز هم هست هر وقت مسئله ای پیش میاد تا میخوام حرص بخورم یادم‌میفته ک قول دادم بهش اهمیت ندم بخاطر همین نادیده میگیرم موضوع رو .

هيچ كس ارزشش و نداره كه به خاطرش ذهن و آرامشتو به هم بزني هميشه يادت باشه مردم به سردرد خفيف خودشون ...

واقعا درسته وقتی نگاه به بقیه میکنم می بینم اصلا درکم نمیکنن

واقعا درسته وقتی نگاه به بقیه میکنم می بینم اصلا درکم نمیکنن

يه واقعيتي هست اينه كه آدما تا وقتي توي رابطه ميمونن كه براشون سود داشته باشه هر رابطه اي دوستي باشه عاشقي باشه حتي خانوادگي

وقتي اين واقعيتو درك كني تنها بودن آسون تر ميشه از هيچ كسي هيچ توقعي نداشته باش تا راحت تر زندگي كني