2777
2789
عنوان

عمل باز صفرا

133 بازدید | 22 پست

سلام خوبین من مشکل صفرا دارم و باید عمل شم تو صفرام پرسنگه ولی باید عمل باز کنم خیلی میترسم بعداز بیهوشی دردم خیلی زیاد باشه کسی تجربه داره بگه ممنون میشم

چرا باز؟؟؟الان با لاپترسکوپی برمیدارن شکمت الکی بدریخت نکن

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

ان شاءالله به سلامتی عمل کنید، کلا عمل باز اطمینانش بیشتره، میشه لطفا علائمش رو بگین از کجا فهمیدین؟ 

من چندروزیه حس میکنم سره معدم و گلوم غذا گیر کرده همش میزد به پشتم و حالت تهوع دارم، هر چی آمپول معده و تهوع و قرص استفادع کررم هیچ توفیری نداشت امروز داشتم فکر میکردم شاید مشکل از صفرام باشه

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برداشتم اما با لاپاراسکوپی ....فکر نکنم درد داشته باشی احتمالا مسگن بهت میزنند

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

دردش از جابجایی سنگ توی مجرات کمتره خیالت راحت

ببین بخوای ب دردش فک کنی هیچ وقت خوب نمیشه حالت. برو عمل کن ب هرحال هیچ دردی موندنی نیس 

ممنونم عزیزم آره دقیقا همینطوره ولی واقعا نمی‌دونم چرا اینقدر میترسم با اینکه عمل سزارین کردم

ان شاءالله به سلامتی عمل کنید، کلا عمل باز اطمینانش بیشتره، میشه لطفا علائمش رو بگین از کجا فهمیدین؟ ...

ممنونم عزیزم منم تو برداریم سنگ صفرام معلوم شد وبا ی حمله شدید راهی بیمارستان شدم البته خدانکنه شما داشته باشین ولی دقیقا همین علائم نداشتم ودارم

چرا باز؟؟؟الان با لاپترسکوپی برمیدارن شکمت الکی بدریخت نکن

اره حق باشماست ولی دیگه چاره ای نیست بخدا اینقدر میترسم از عملش از ی  طرف دیگه هی تند تند بهم حمله وحشتناک وغیره قابل تحمل دست میده 

من لاپاراسكوپي كردم

شب اول خيلي درد داشت با وجود مسكن

اما ميگذره بهتر از اون دردايي هست كه وقتي صفرا داشتم

ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
من لاپاراسكوپي كردم شب اول خيلي درد داشت با وجود مسكن اما ميگذره بهتر از اون دردايي هست كه وقتي صف ...

عزیزم به سلامتی من تحمل دردم پایین نیست ولی حس میکنم بعداز بیهوشی شاید حالم بده بشه وداد وبیداد بکنم مثلاً از درد این تصور خیلی حسه بدی‌ بهم میده