دکتر ببر مولتی شاید بده البته ببین وزنشو میبینن خوب باشه چیزی نمیدن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر منم توی این سن همینجور شده بود تسبیح های رنگی بنداز گردنت باهاشون بازی کنه و بخوره سعی کن سرگرمش کنی من میدونستم کارم درست نیست ولی ناجارا با گوشبم براش ترانه های تصویری کارتونی میزاشتم میگرفتم جلو صورتم اونو میدید ومیخورد گولش بزن
وزنش خوبه ولی خب مولتی هم داده البته دیگه روند رشدش داره کند میشه میترسم همینجوری ادامه بده وزنش ک ...
مولتی ویواکیدز و ویتو کید خوبه فقط،از خواب بیدار میشه مولتی بده اشتهاش باز بشه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
رفلاکس پنهان داره یعنی شیر تا مری میاد بالا وبرمیگرده ومری میسوزونه مشکل بچه منم بود تا دوسالگی تو خواب شیر خورد حسرت تو بیداری رو به دلم گذاشت دارو هم خورد ولی بازم تو خواب شیر میخورد