2777
2789
عنوان

دخترم ۵ ماهشه تو خواب فقط شیر میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 40 پست
عزیزم رفلاکس داره ممکنه آلرژی هم‌داشته باشه  مطمئنی شیری که میخوره میسازه بهش؟

رفلاکس که نه

آلرژی رو نمیدونم

دکتر میبرمش هرماه 

قشنگ معاینه میکنه چیزی راجبه آلرژی نگفته

البته اکثرا بینیش کیپه با دهن نفس میکشه با اینکه مدام بینیشو تمیز میکنمو قطره میریزم

شاید آلرژی باشه؟

لبیک یا مهدی🤚❤
رفلاکس پنهان داره  یعنی شیر تا مری میاد بالا وبرمیگرده ومری میسوزونه مشکل بچه منم بود تا دوسالگ ...

واقعا منم حسرتشو میخورم

شیرم کم بود از لذت شیر دادن که محروم شدم اینم از شیر خشک

دارم عذاب میکشم

قشنگ افسردگی دارم میگیرم😢

لبیک یا مهدی🤚❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس که نه آلرژی رو نمیدونم دکتر میبرمش هرماه  قشنگ معاینه میکنه چیزی راجبه آلرژی نگفته ا ...

اسپری بزن قطره نریز بچه اذیت میشه،بچتو ببر دکتر عفونی یا متخصص آسم و آلرژی چک کنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دکتر بچه اتو عوض کن هر دکتری اطلاعات علمش کامل نیست اگه تهرانی فوق تخصص گوارش کودکان فرهمندیان بهت پ ...

دکترش خوبه 

ولی خب آره به نظرم یه دکتر دیگه هم برم بد نیست

آره تهرانم ممنونم از راهنماییت

خب همین دکتره دارو داد بازم تو بیداری نخورد؟

لبیک یا مهدی🤚❤
دکترش خوبه  ولی خب آره به نظرم یه دکتر دیگه هم برم بد نیست آره تهرانم ممنونم از راهنماییت خب ...

من دکتر دخترم علتشو نفهمید گفت بعضی بچه ها اینطوری هستن وتا یکسالو نیمگی همینطوری بود که رفتم یک بار برای گوارشش پیش فرهمندیان وآندوسکوپی شد ومتوجه شدم مریش ومعده اش داغون شده وآلرژی هم داشت ماله خیلی ساله ولی یادمه به یک چی هم آلرژی مشخص شد داره  و..‌‌. داروهای تخصصی خورد 

من دکتر دخترم علتشو نفهمید گفت بعضی بچه ها اینطوری هستن وتا یکسالو نیمگی همینطوری بود که رفتم یک بار ...

آخی طفلک

خیلی مهمه که دکتر بتونه خوب تشخیص بده

گناه دارن بچه ها

زبون ندارن که بگم چمونه

بازم ممنون از راهنماییتون

لبیک یا مهدی🤚❤
من دکتر دخترم علتشو نفهمید گفت بعضی بچه ها اینطوری هستن وتا یکسالو نیمگی همینطوری بود که رفتم یک بار ...

بعد کمکی چی؟

میخورد کمکی قشنگ ؟

الان دکترش گفته میتونم یکم فرنی بدم اونم میده بیرون نمیخوره

لبیک یا مهدی🤚❤
آخی طفلک خیلی مهمه که دکتر بتونه خوب تشخیص بده گناه دارن بچه ها زبون ندارن که بگم چمونه بازم ممن ...

فدات اگه مشخص شد آلرژی خدای نکرده داره یا شک کرد فرهمند به الرژی ببرش پیش متخصص آلرژی تو سعادت آباد اسمشو یادم رفته یک اقایی بود دیر به دیر نوبت میداد ولی بری تو مطبش بشینی اخر نوبت میرفتی داخل 

بعد کمکی چی؟ میخورد کمکی قشنگ ؟ الان دکترش گفته میتونم یکم فرنی بدم اونم میده بیرون نمیخوره

غذا میخورد ولی فقط میکس شده بعد چون شیر خوب نمیخورد نمیدونم غذا زیاد میدادمش بعد یهو بالا میاورد بچه اولم بود اصلا تحربه نداشتم خیلی دوران سخت بدی بود