2777
2789
عنوان

دخترم ۵ ماهشه تو خواب فقط شیر میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 40 پست

بچه ی من الرژی ب پروتین گاوی داره و تو نوزادی امتناع بود باید حتما ایستاده شیرش میدادم. رفلاکس شدید میکرد خودشو قرمز میکرد و کمونی  دفعش بلغم میشد. دونه هم از علامتاشه. امتناعم همینطور    

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر فاطمه فرهمند؟

فرهمند برای الرژی خوب نیس. زیاد 

فقط ببره پیش زندیه یا موحدی ابن دوتا تو. حوضه الرژی حرف اول رو میزنن. تستای. زندیه ۹۹ درصد درسته. 

بچه ی من الرژی ب پروتین گاوی داره و تو نوزادی امتناع بود باید حتما ایستاده شیرش میدادم. رفلاکس شدید ...

آخه میخورد شیر خشکو

یه ماهه تقریبا خیلی اذیت میکنه برا شیر خوردن

وگرنه هیچ مشکله دیگه یا علائم دیگه ای نداره که متوجه بشیم آلرژی داره

ینی همین که نمیخواد بخوره میتونه از علامتاش باشه؟

لبیک یا مهدی🤚❤
آخه میخورد شیر خشکو یه ماهه تقریبا خیلی اذیت میکنه برا شیر خوردن وگرنه هیچ مشکله دیگه یا علائم دیگ ...

بله امتناع  هم یکی از علائم هاس ی مدت   مثلا تا دوهفته هیچ لبنیات و محصول لبنیاتی اگر شیر خودتو   میدی نخور ببین فرقی میکنه

بله امتناع  هم یکی از علائم هاس ی مدت   مثلا تا دوهفته هیچ لبنیات و محصول لبنیاتی اگ ...

نه شیر خودمو نمیدم

شیر خشک میخوره فقط

البته یکماهه دیگه تقریبا شیر خودمو اصلا نمیدم چون خیلی کم بود بعد تا وقتی سینمو میگرفت شیر خشک دیگه نمیخواست بخوره

منم دیگه کلا ندادم که فقط شیر خشک بخوره که اونم اینجوری میکنه 😢

لبیک یا مهدی🤚❤
نه شیر خودمو نمیدم شیر خشک میخوره فقط البته یکماهه دیگه تقریبا شیر خودمو اصلا نمیدم چون خیلی کم بو ...

پس ببر پیش. یا  هوشنگ اختر خاوری  ک نوبت دهیش راحت تره   تلفن سخت جواب میده ۴ اونجا باشی خوبه 

یا برو پیش زندیه  بین مریض داره.  طول  میکشه. اونم. کارش عالیه. ببر بچتو ببین. چی میگن