2777
2789
عنوان

جواب آزمایش غربالگریم.😔

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 26 پست
فقط امیدت  بخدا باشه ی نذر شهید ابراهیم هادیم بکن هر چی دوس داری

چشم عزیزم انشاالله به حرمت شهید بخیر بگذره

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ایراد داشت  دیوونم کردن دکترا از استرس  آخرش دیدم هیچی نیس

چند بود گلم.من سونوم خوب بود آزمایشم تویکیش زیر ۱۰۰۰اومد.

ناراحت نباش. ریسک من ۱ در ۶۲۱ بود غربالگری دومم انجام دادم هیچی نبود. ان تی مم ۲/۵ بود. الانم پسرم صحیح و سالم کنارم خوابیده.. ریسکت اصلا بالا نیست‌ .

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ای جان ایشالا ک اوکیه عزیزم من ازین موردا زیاد دیدم ک بعدش اوکی بوده خدا بزرگه گلم ایشالا خیره ...

دو روز دیگه ۱۶ هفتم تمومه.آزمایش غربال دومو امروز گرفتن ولی سونوم دوهفته دیگس.استرسش یه طرف مخارج آزمایشای جورواجورش یه طرف 

ناراحت نباش. ریسک من ۱ در ۶۲۱ بود غربالگری دومم انجام دادم هیچی نبود. ان تی مم ۲/۵ بود. الانم پسرم ص ...

خداروشکر خداحفظش کنه.من ان تیم خوب بود آزمایشم به مشکل خورد خدا کنه برامنم خوب باشه

خداروشکر خداحفظش کنه.من ان تیم خوب بود آزمایشم به مشکل خورد خدا کنه برامنم خوب باشه

خوبِ خووووبه مطمئن باش😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بازم نمیدونم چیه،  این عدد باید چند باشه نرمالش، اگه نرمال نباشه چه اثری رو جنین میزاره؟؟  ...

بسلامتی عزیزم.مربوط به سندروم دان هست.بالای ۱۰۰۰ انگار بهتره.برامن دوتام تو رنج ۹هزار بود یعنی از هر۹هزارتا نوزاد یکیش امکان داره مشکل داشته باشه.ولی یدونم هفتصدخورده بود که ریسکمو متوسط کرده ی