2777
2789
عنوان

تو خونه افسردگی گرفتم

538 بازدید | 20 پست

بچه ها من خیلی کم از خونه میرم بیرون بابام نمیزاره  الان از ماه مهر  حتی از خونه بیرون نرفتم ی عروسی شد مامانم نذاشتن برم    حالم از خونه بهم میخوره  اخه کی۳ ماه  حتی ی بار از خونه بیرون نمیره  میخام برم خونه فامیل میگن حرف در میارن   برم خرید میگن زشته  فامیل تو خیابون ببیننت   دیگه جایی هم ندارم برم شهرمون هم کوچیکه   خوش ب حال اونایی  میرن میگردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس از بس سرکارم خسته شدم دلم میخواد بی دغدغه خونه استراحت کنم 

خب تا کی استراحت   بلاخره دلت میخاد بری بیرون   اخه مگه ادم ۳ ماه میتونه تو خونه بمونه  حالم از این خونه و دین اسلام بهم میخوره 

۱۷      ن عزیزم دوم دبیرستان   نزاشتن برم

وای چرااا دیپلم میگرفتی عزیزم 

از اون خانوادهان که زود شوهر میدن؟؟ 

حتما الان تورو نگه داشتن تا یک خواستگاری پیدا بشه 

کاربری مشترک
وای چرااا دیپلم میگرفتی عزیزم  از اون خانوادهان که زود شوهر میدن؟؟  حتما الان تورو نگه د ...

اره عزیزم  مامان بابام بهم میگن ترشیده هر روز     جتی چند بار بابام ب خاطر اینکه خاستگار ندارم کتکم زده   اخه تقصیر من چیه   

اره عزیزم  مامان بابام بهم میگن ترشیده هر روز     جتی چند بار بابام ب خاطر اینک ...

وای خداااا 

خدایا حکمتتو شکر یکی مثل تو عزیزم 

یکی هم مثل دوستم ۲۵ سالشه با اصرار خانوادش دانشگارفت و تحصیل کرد و خواستگارای خوبههه خوب میان براش ولی باز خانوادش میگن زوده و کلی سخت میپسندن که طرف باید کامل باشه فلان باشه‌‌‌...بنده خدا دختره هم کلی غصه میخوره

کاربری مشترک
اره عزیزم  مامان بابام بهم میگن ترشیده هر روز     جتی چند بار بابام ب خاطر اینک ...

عجب بابایی.. خدایی  پدر مادر من زمانیکه مجرد بودم تازه سالهای دوری ازش میگذره ولی اول همیشه دوست داشتن درسمونو ادامه  بدیم با خواهر برادرام

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...