2777
2789
عنوان

حس میکنم با ۲۲ سال سن شکسته و پیر شدم تازگیا

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 63 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه سن آدم بالاتر نشون میده اینطوری🥲آره تازه میخام شروع کنم..خدا کنه زود نتیجه بگیرم..چون رو روحیم ...

هی خاهر دیگه متاهل ک میشیم همینه دیگه..خود من همسن خودتم حتی با ازدواج چهرم عوض شد و سنم و بیشتر نشون میده با زایمان ک دیگه هیچی..هیجوخ مث مجردیامون نمیشیم دیگ😕

روحی،جسمی...  بعد مادر شدنم همه چیم تغییر کرد  دیگه اون آدم شاد قبل نشدم 😕

من دیوانه وار منتظر بودم مادر شم .. الانم عاشقانه بچمو دوس دارم میدونم که همه همینطورن ولی منظورم اینه حس میکردم شادتر شم غما و استرسم کمتر شه ولی نه...انگار چهرم غم داره و پیر شدم

بنظرت تا عید میتونم یکم جمع وجور شم لااقل؟

آره بابا 

نشد هم نشد 

یک نگاه به فرشته کوچولوی بنداز ارزشش رو داره 

ولی بدون تنبلی پیگیر ورزش باش حتما عالی میشی 

من میرم پیلاتس 

شما چی میخوای بری ؟

ب خودت برس 

حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده                                           حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم.                    حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم              حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن.              حس میکنم  پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده.                حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....
کی زایمان کردی؟منم شکمم مونده بعد زایمان دست تنها بودم و اینقد درگیر خستگی و بیخابی شدم ک به کل خود ...

من ۷ ماهه ...دقیقا خستگی و درگیری روزای اول و بی تجربگی باعث شد شک بند نبندم و این شد نتیجش که شکمم بزرگ بمونه

واقعا؟؟ چرا آخه اینطوره🥲 من واقعا از این بابت ناراحتم 

من بارداری خیلی سختی داشتم 

و حتی الان که دخترم یکسالشه 

از ۳ ماهگی دیگه شیر نخورد فقط تو خواب میخورد ،شیشه نگرفت 

الانم لب به هیچ غذایی نمیزنه 

یعتی اگه دو روز تمام چیزی نخوره عین خیالش نیست 

به زور با سرنگ میدم   

هی خاهر دیگه متاهل ک میشیم همینه دیگه..خود من همسن خودتم حتی با ازدواج چهرم عوض شد و سنم و بیشتر نشو ...

آره والا راست میگی عزیزم...ولی آدم افسردگی میگیره...اینطور پیش بره باید ۴۰ سالگی منتظر چین و چروک باشیم 😑😂

من ۷ ماهه ...دقیقا خستگی و درگیری روزای اول و بی تجربگی باعث شد شک بند نبندم و این شد نتیجش که شکمم ...

من مرداد زایمان کردم سزارین هم بودم..شکمم اینقد ترک برداشته ک نگو مثل شیکم پیر زنا شده..خیلی حالم از پوستمم بهم میخوره ..نمیدونم مثل قبل میشم یانه

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤