2777
2789
عنوان

حس میکنم با ۲۲ سال سن شکسته و پیر شدم تازگیا

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 63 پست
من مرداد زایمان کردم سزارین هم بودم..شکمم اینقد ترک برداشته ک نگو مثل شیکم پیر زنا شده..خیلی حالم از ...

منم شکمم پر از ترکهههههه پرررررر... فک نمیکنم اندازه ی ترکای شکم من کسی ترک داشته باشه 😑😑😑 ترکا کمرنگ میشن ولی نمیرن ... من ترک ها زیاد برام مهم نیستن 

با این همه سختی بچه داری موتدم چرا بعضیا همینطور در حال تولبد مثلند🤯🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

واقعا بچه داری سخته ولی منی که ۸ سال منتظر بودم مادر شم عاشق دونه به دونه ی سختیاشم.. به هرحال ۱ دونه بچه که دیگه لازمه 😅 ولی اینکه مدام تو تولید مثل باشنو موافقم باهات😐😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره والا راست میگی عزیزم...ولی آدم افسردگی میگیره...اینطور پیش بره باید ۴۰ سالگی منتظر چین و چروک با ...

باید بیشتر ب خودت برسی دیگه..مولتی ویتامین خانوما بخور ..اب زیاد بخور پوستت نیفته ..ورزش ..سبزی و میوه

هر چقدم روحیت بالا باشه روند پیری کندتره😁

آره بابا  نشد هم نشد  یک نگاه به فرشته کوچولوی بنداز ارزشش رو داره  ولی بدون تن ...

آره اونکه صد البته نمیدونی من چقدر سختی کشیدم تا مادرشم..چقدر منتظر این روزا بودم ...همه ی سختیا ام فدای ۱ تار موش ...ولی آره باید تنبلی نکنم و هرروز برم باشگاه ..نمیدونم بدنسازی شاید🤔

آره اونکه صد البته نمیدونی من چقدر سختی کشیدم تا مادرشم..چقدر منتظر این روزا بودم ...همه ی سختیا ام ...

کلی ورزش های باحال هست

من بدنسازی دوست ندارم 

به پیلاتس و جامپینگ هم یکم فکر کن 

تی آر ایکس هم خوبه ولی واسه من خیلی سنگین بود در حد بدنسازی 

اسی چقد اضافه کردی تو بارداری الان چندی؟؟؟

قبل بارداری ۷۵ بودم الان ۸۸ البته  به هرکی میگم ۸۸ میگه نه کمتر نشون میده شایدم میخان روحیه بدن😢😂😂 آخه من خیلی پرخوری کردم تو حاملگیم

من دیوانه وار منتظر بودم مادر شم .. الانم عاشقانه بچمو دوس دارم میدونم که همه همینطورن ولی منظورم ای ...

دقیقا): 

من واقعا بعد مادر شدن غمگین و افسرده شدم

احساس پوچی بی حس نسبت به همه چی🤦‍♀️

تعادل احساساتم از دستم در رفته!!   حد وسطمو گم کردم... 
من روحیه سابقو ندارم فراموشی هم گرفتم تازه یکماه گذشته از زایمانم😷🙅‍♀️

اوووه عزیزم بسلامتی انشالله ...تو تازه اولاشی منم وقتی کوچولوم ۱ ماهه بود خیلی سخت بود برام بیشتر بچه داری و شب بیداریا روحیمم خوب نبود ولی‌بعد ۲_۳ ماه راحت تر شدم الانم روحیم خوبه فقط انگار شکسته شده چهرم..😅😐 اینو بهت بگم که تا۳ ماه اذیت میشی بعدش به امیدخدا اوکی میشه..