2777
2789
عنوان

عاجزانه از مادرایی که بچه شون درگیر انفولانزاس خواهش میکنم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی هست که اطرافیانش یک ماه درگیر باشن و همش بین مریضی یکی دو روز تب کنن

پسر منم همین بود یکماه بیشتره 

خیلی مریضی بدی هست خیلی 

پسرم انقد سرفه هاش بد بود که دو نوع اسپری دهانی دکتر. داد 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

این بیمارے همین جوریہ بچہ هاے من چندروز خوبن یهو آبریزش خوب میشن یهو سرفہ بہ راحتے تموم نمیشہ...چندهفتہ س

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
بله من دختذم 3هفته بعد دوباره تب و گلو درد کرد .نمیدونم دوباره گرفت یا همون بود عود کرد

همونه پسرم با چند نفر مبتلا شد اونام همینن ولی این سه بار تب کرد اونا یک بار

سلام عزیزم پسردایی من همسن پسرشماست یک هفته پیش تب میکنه مامان باباش فکرمیکنن مثل همه مواقع تب ساده هست وبهش استامنیوفن میدن نمیادپایین تبش نه با پاشویه نه باشیاف مثلاکمی میومدپایین ایناخوشحال میشدن یهومیدیدن بازرفته بالابعدازچهارروزمیبرنش دکتر تاعفونت رفته توخونش چهارروزبستری شد همین دوروزپیش مرخص شد این بیماری وتب بابقیه تبهاتفاوت داره وپایین نمیاد بایدفقط زیرنظرمتخصص باشه

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

منم گرفتم امروز 9 روزه از دیشب ابریزش بینی گرفتم چشمم هم اب میریزه چهار بار دکتر رفتم پنج تا آمپول زدم ولی خوب نشدم که هیچ بدترم شدم🤦‍♀️

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 

خیلی جالبه دکتر با اولین روز شروع ویروس چرک خشک کن میده‌ .اخه کودن روز اول که بچه عفونت نکرده انفولانزا ویروسه حداقل یه هفته نیاز تا عفونی بشه سیستم ایمنیش ضعیف میشه به دارو مقاوم میشه اینجوری بیماریش طول میکشه . دختر منم درگیره گلم هیج دارویی نده من با ویروس دارو نمیدم مگر وقتی عفونی شه. دستگاه بخور بزن براش سیستم تنفسیش مرطوب شه اکالیپتوس بریز تو بخور سوپ و ابمیوه بده بزار دورش تموم شه تبش اگهخیلی بالاس شیاف بزن اگه پایینه استامینوفن ساده بده و ماشویه با اب ولرم

روانشناسی کودک

معذرت میخوام اسهال واستفراغ هم ازعلائم انفولانزاهست؟دخترم روزاول داشت روز دوم تب کرد،الانم که روزسومه بازتب داره اصلاهم اشتهانداره به چیزی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍