2777
2789
عنوان

عاجزانه از مادرایی که بچه شون درگیر انفولانزاس خواهش میکنم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 101 پست

دختر منم با ی تب ریز شروع شد و آب ریزش بینی گلو درد نداشت سه روط خوب شد الان من و باباش درگیرم فقطم آبریزش بینی داریم نمیدونم آنفولانزاس کروناس سرماخوردگیه 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی هست که اطرافیانش یک ماه درگیر باشن و همش بین مریضی یکی دو روز تب کنن

دکتر به من گفت طبیعیه طول میکشه تا خوب شی ولی علائمش تا چند وقت هست 

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 
بله من دختذم 3هفته بعد دوباره تب و گلو درد کرد .نمیدونم دوباره گرفت یا همون بود عود کرد

دقیقاپسرمنم ۲۰روزپیش مریض شدگلودردسرفه آبریزش واین چیزها با کلی سروم ودارو وآبمیوه خوبش کردیم ۵روزهم خوب بودچقدخوشحال بودم که خوب شده یهوبازشروع شدگلودردسرفه عطسه ..همش توفکرم که باز گرفت یاهمون قبلی عود کرد

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

ببر یه آزمایش ازش بگیر خدایی نکرده بدنش عفونت نداشته باشه که تب می‌کنه 

یک ماه دارو خوردن خیلییی بده 

سعی کن دارو های گیاهی بدی 

با دمجوش ها و سوپ و آش درمانش کن 

شربت آیورامی و پلارژین کیدز خیلی خوبه برا سرفه 

من برا تبش خیلی نگرانم همش میگم نکنه عفونت داخلی کرده باشه 

۵ سالشه دلمم نمیاد ببرمش آز خون بده 

به نظرتون خطرناکه

دندون تهی هاشم داره این وسط در میاره که شده دوبل دردسر

به بچت لیمو شیرین زیاد بده با شلغم اب سیب کلا هیچی مثل میوه خوب نیس این داروها هم همه شیمیایین من پسرم الان فقط سرفه داره یه هفته اس اینجوره ولی خیلی بهتر شده و ابریزش بینیش قطع شده اوایل هم تب داشت ولی الان نداره خداروشکر

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

این او میکرونه دختر منم گرفته طولانی دکتر بردمش گفت او میکرون هی بهتر میشه باز زیاد میشه بیماری باید دورش رو بگذرونه فقط حواست ب غذاش باشه ک ضعیف نشه لعنا خشک دم کن بزار نیم ساعت دم بکشه قاشق قاشق بهش بده پونه و اویشن هم تند تند دم کن بده غذا هم بزور بهش بده چون مریضی بچه رو ضیف میکنه اصلا چیزی ک شیرین باشه بهش نده 

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹