2777
2789
عنوان

عاجزانه از مادرایی که بچه شون درگیر انفولانزاس خواهش میکنم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 101 پست
عزیزم این مریضیا همون کروناس  چون میخان خاصیت واکسناشونو نبرن میگن آنفولانزا  ببندش ب دم ...

اخه چجور کرونایی تا حالا ۱۰ بار کرونا گرفتم بدترینشم گرفتم دوهفته ایی خوب شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبش چطور بود 

تو یکماه ۶شبش تب داشت

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
نگرانیتون برای چیه الان.خب الان نود درصد بچه ها این ویروس رو گرفتن.باید دوره اش بگذره و داروهاشو سر ...

داروهاش کاملا تموم شده 

یک هفته ی پیش

ولی امروز دوباره سرفه ابریزش وتب شروع شده 

سلام دختر من الان دوماهه درگیره,تو روخدا اگ بچه هاتون خوب شد راهکارشو بهم بگین,اخه ۵بار دکتر بردم هیچی خوبش نمیکنه,سرفه و ابریزش بینی داعونش کرده,کلاس اولم هست,موندم چکار کنم

سلام دختر من الان دوماهه درگیره,تو روخدا اگ بچه هاتون خوب شد راهکارشو بهم بگین,اخه ۵بار دکتر بردم هی ...

سلام عزیزم 

دوره ی درمانش یکم طولانیه پسرم تازه خوب شده 

یه قرص جویدنی برای سرفه گرفت با قرص فارینات 

با یه شربت برای حساسیت