2777
2789

قراره برادرم با خانومش بعد عروسی طبقه پایین مادرم زندگی کنن چهارطبقه آپارتمانه طبقه اولو دوم برای پدرم هست که اولو میده برادرم بشینه خودشون طبقه دوم.لطفا بگین مادرم چه کارهایی نباید بکنه که برادرم و خانومش راضی باشن که پیش مادرم هستن و دلخوری پیش نیاد هر نکته ای هست لطفا بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کاری قرار نیست بکنه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

دخالتی ب زندگیشون نداشته باشه

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
مثلا وقتی مادرم میخاد بیاد خونه من به عروسمون تعارف کنه اونم بیاد؟

نه لزومی نداره

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

به به چ خواهرشوهر خوبی

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

از الان برای مادرتون دردسر درست کردید شما هر چقدر خوب باشید شاید طرف مقابل اونا رو تازه دخالت بدونه و لجبازی کنه ما تجربه اینو داشتیم عروسمون حتی لباس هاشم خودش نمیشست رفتارهاشم که هیچی.کلا تو زندگی خانواده شوهر و عروس یکی همیشه باید کوتاه بیاد

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

دم به دقه نره خونه ی برادرت سر خودش با حرفاش احترام بذاره عروس کوچکترین حرف رو به منظور برمیداره

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃