2777
2789
عنوان

چه جوری به خواستگارم بگم؟

385 بازدید | 15 پست

خواستگارم از حرفاش معلومه که ظاهر خیلی براش مهمه منم یه لکه ماه گرفتگی رو شکمم دارم میخوام بهش بگم اما نمی‌دونم چه جوری مطرحش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده که اینو چیز بدی بدونه  ماه گرفتگی بی اندازه زیباس  با مردی ازدواج کن که این دله ...

چاقو بدم یا قمه؟

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

بذار اگه دیدی چند جلسه دیگه هم جلو رفتین قبل اینکه درباره مهریه صحبت کنین بهش بگو شاید اصلا کارتون جلو نره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
خیلی صریح و صادقانه بهش بگین. حتی به خانوادش هم بگین. 

وای مگه چیه نقص که نیست به خانواده چه ربطی داره😑

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
وای مگه چیه نقص که نیست به خانواده چه ربطی داره😑

کاملا موافقم. نقص نیست. اما یک مورد مشابه در این سایت داشتیم که فقط داماد از اون قضیه خبر داشت و بعدا منکر شده بود. وگرنه هیچ نقصی نیست. 

بنظرم بهش بگو شمابا ماه گرفتگی مشکلی ندارین؟

اگه گفت چطور مگه بگو من روی بدنم ناحیه شکمم یه ماه گرفتگی دارم 

عکس بگیر از‌ماه گرفتگی توی گوشیت باشه اگه گفت چه اندازست اندازشو خودت میدونی دیگه اگه کمه بگو اندازه یه نقطه اندازه یه سکه...

اگرهم خودت صلاح دونستی عکسو نشونش بده بگو خواستم درجریان باشین من خودم دوسش دارم ونقص نمیدونمش اما سلیقه ها متفاوته

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره

معلم دینی ما تعریف میکرد دختره یه چشمش مصنوعی بوده ازدواج کرده به شوهرش چیزی نگفته بعداز گذشته ۳سال وباوجود یه بچه ۱ساله وقتی شوهره فهمیده خانمرو طلاق داده فکرکن چقدر احمقه خب بیشعورتوکه سه سال نفهمیدی بقیشم خودت بزن به نفهمی مگه چیه