2777
2789
عنوان

شوهرررر

714 بازدید | 22 پست

امروز سالگرد دوستی منو شوهرم هست یاد دوران دوستی و نامزدیم افتادم عکسامونو میدیدم تو سن کم دوست شدیم ما بعد چند سال ازدواج کردیم

وقتی نامزد بودیم شوهرم رفت سربازی احساس میکردم اون روزا تموم نمیشه ولی شد

شماها بگین شوهراتون سرباز بود؟سخت بود؟با سربازی میرفتن خرج خونتون رو کی مییداد؟

اینجا هم روز اول بود که رفته بود سربازی فک کنم دلگیرترین عکسی که دارم تو گوشیم این باشه یاد اون روزا میوفتم😶😑

❤Che khobe ke daramet

شوهرم اول رفت سربازی بعد منو گرفت😒

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرفته سربازی

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
خوبه دیگه راحت بودی😂چرا ناراضی؟😂

خب یکی از فانتزیام این بود که برم دم پادگان بپرم بغلش🤣

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........