2777
2789
عنوان

همسرم دست روم بلند کرد

528 بازدید | 26 پست

سر یه ماجرایی که بحثمون شد ، جلوی مادرشوهرم دست روم بلند کرد ، مادرشوهرم خواستم برم خونه ی مادرم نذاشت الان موندم چیکار کنم نه میتونم برم خونه ی مادرم چون روی مادرشوهرمو زمین میندازم و نه واقعا توانایی دیدن شوهرمو دارم ، حس میکنم شخصیتمو خرد شده

گروه تلگرام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مادرشوهرت باید اجازه بده بری پیش خانوادت ؟؟ روی مادرشو زمین میندازی؟؟؟؟؟؟ خودت بیشتر فکر کن رو ...

خودم اصلا پتانسیل موندن رو ندارم اعصابم خرده ولی رابطم با مادرشوهرم عین مادر و دختره ، میگه تو نرو به خاطر من ، من خودم ادمش میکنم

گروه تلگرام 
خودم اصلا پتانسیل موندن رو ندارم اعصابم خرده ولی رابطم با مادرشوهرم عین مادر و دختره ، میگه تو نرو ب ...

بگو قرار بود ادمش کنی باید ۲۰ سال پیش که بچه تر بود میکردی ....سر چی همسرت زدت اونم پیش مادرش 

وقتی اون روت دست بلند کرد مادرشوهرت جیکار مرد؟طرف تو بود؟نزد تو دهن شوهرت؟اگه نه احترام گرفتن داره ا ...

طرف من بود ، مادرشوهرم سوای پسراشه پسراش وحشین

گروه تلگرام 

جلوی نفرسوم بخصوص خانواده همسر چرا باهمسرت جروبحث میکنید ..هیچ وقت نزارید مردتون به جایی برسه که متوسل به زور بشه .حرمتها میشکنه و براشون عادی میشه وهم اجازه دخالت بخودشون میدن اطرافیان