2777
2789

توروخدا راهی میدونید اصن خوب میشه یا همینجوری میمونه 

خیلی حالم بده خیلیییی خالم بده انقدر بهم فشار اومده انقدر بهم فشار اونده اصن مغزممم کشش نداره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرخاله من اینقدر ضعیف بود که مجبور شد دوباره کلاس اولو بخونه امسال پزشکی قبول شد. پسر دخترخالم هم درسش ضعیف بود ولی کلاس میره و الان کلاس پنجمه نمره‌هاش خوبه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه پایه ک ضعیف باشه سال ب سال بدتر میشه یه معلم خصوصی کاربلد بگیر ک پایشو تقویت کنه .هرچی زودتر اقدا ...

الان میخوام  براش بگیرم از کجا بفهمم خوبه دهدبار ب معلمش گفتم‌میگه من‌نمیتونم گفتمدخب معرفی کندبهمدگفت بذار شنبه امروز میگم میگه یادم‌ میر فردا میره همش برم‌حضوری فردا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
الان میخوام براش بگیرم از کجا بفهمم خوبه دهدبار ب معلمش گفتم‌میگه من‌نمیتونم گفتمدخب معرفی کندبهمدگ ...

تو چه درسی ضعف داره؟ املا و خواندن؟

حروف رو کامل می شناسه؟ ترکیب بلده؟

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
پسرخاله من اینقدر ضعیف بود که مجبور شد دوباره کلاس اولو بخونه امسال پزشکی قبول شد. پسر دخترخالم هم د ...

من‌معلمش‌گفت اول دوباره بخونه نتونستم واقعااااا قبول کنم خیلی باهاش تمرین کردم برااملا امتحانات پایان سال خوب شد

انسال افتضااااااح شده میگم‌معلم‌خصوصی بگیرم معلمش هنوز کسیدمعرفی نکره خیلی حالم ب

ببین تاپیک قبلیتم خوندم

ببین اگر دستش کنده بهش خمیر بازی خمیر نون بده باهاش بازی کنه

یا اگر نمینویسه تشویق کن بگو اگر بنویسی فلان چیزی که مثلا دوست داری حالا اسباب بازیه هرچی برات میخرم اگه درس بخونی

کلاس خصوصی جای خوب ببر ولی دعواش نکن سرش داد نزن چون بدتر لچ میکنه

پسرم کلاس اول اونقدر اذیتم کرد ک گریه میکردم مثلا ۲۰بار سبد رو مینوشت باز واسه املا میگفت بلد نیستم یا دوم بود میگفتم جمله بساز میگفت بلد نیستم

الان پنجمه شاگرد ممتازه خداروشکر

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو کدوم درس خیلی ضعیفه؟معلمش خوب کار میکنه؟

املا افتضاح افتضاح روخونی افتضاح ریاضی اینا قشنگ بلده چون‌املا ضعیف ریاضی نمیتونه سوال بخونه جواب نمیده سر جلسه

دختر منم پیش دبستانی نرفته بود، کلاس اول گنگ بود انگار. هم با محیط مدرسه، هم با درسها

پدرم دراومد تا راش انداختم. الان کلاس چهارمه و هرسال جزو بهترین دانش اموزان کلاسه.  البته من چون قبلا ابتدایی رو تدریس خصوصی میکردم، بلد بودم. شما اگه نمیتونین، حتما معلم خصوصی بگیرین

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟