2777
2789
عنوان

همسرم دست روم بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سنتی ازدواج کردم اون موقع اخلاقش تند بود ولی نه در این حد ، الان بیشتر میشناسمش

ببین عزیزم ایشون مشخصه کلا دست بزن داره...بنظرم اشتباهه با ایشون ازدواج کنی حالا من نه شمارو میشناسم نه اون اقا ولی خب من بودم اینکارو نمیکردم

بگو قرار بود ادمش کنی باید ۲۰ سال پیش که بچه تر بود میکردی ....سر چی همسرت زدت اونم پیش مادرش 

سر اینکه با ماشین خودم ، با مادرشوهرم رفتیم طرفای سدِ شهرمون گردش ، میگه منو همه تو شهر میشناسن آبرومو بردی پس فردا میگن زن فلانی رفته سد پی الواتی

گروه تلگرام 
سر اینکه با ماشین خودم ، با مادرشوهرم رفتیم طرفای سدِ شهرمون گردش ، میگه منو همه تو شهر میشناسن آبرو ...

عزیزم این نامزدت کلا ادم مناسبی نیست...واقعا اگ میخوایی زندگیت تباه نشه و بعدا پشیمون نشی جدا شو

سر اینکه با ماشین خودم ، با مادرشوهرم رفتیم طرفای سدِ شهرمون گردش ، میگه منو همه تو شهر میشناسن آبرو ...

وااای خدا چه ابرو ریزی شددددددده 😑😑😑

نمیدونم والا اگه بار اولشو قابله بخششه تا حدودی 

عزیزم این نامزدت کلا ادم مناسبی نیست...واقعا اگ میخوایی زندگیت تباه نشه و بعدا پشیمون نشی جدا ش ...

نامزدم نیس همسرمه ، بزرگترین اشتباه عمرمو کردم سر انتخاب کردنش

گروه تلگرام 
وااای خدا چه ابرو ریزی شددددددده 😑😑😑 نمیدونم والا اگه بار اولشو قابله بخششه تا حدودی 

متنفرم از اخلاقش ، هر بار سر این ماجراهاش من کوتاه اومدم این بار انتظار دارم درستش کنه شرایطو

گروه تلگرام 
متنفرم از اخلاقش ، هر بار سر این ماجراهاش من کوتاه اومدم این بار انتظار دارم درستش کنه شرایطو

باهاش صحبت کن عاقلانه ببین حرفش چیه شمام حساسیت هاشو میدونی زیاد انجام نده