2777
2789
عنوان

آمپول دگزامتازون در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 14811 بازدید | 45 پست
دختر منم گرفته فقط آبريزش و سرفه خلط دار البته تب نداره

ان شاءالله که بلا به دور باشه ازش عزیزم،مراقبش باشید،پسر منم تا مدتها سرفه خلطی داشت،یکدفعه افتاد رو تب امروز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

خوب هستین

شما الان چن هفته هستین؟

منم بخاطر سرفه زیاد بستریم کردنو‌بهم نصف دگزا زدن

از هرکی پرسیدم گفتن مشکلی نیست برا ریه بچه هم خوبه

شمابعد امپول نرفتین سنو؟

سلام خوب هستین شما الان چن هفته هستین؟ منم بخاطر سرفه زیاد بستریم کردنو‌بهم نصف دگزا زدن از هرکی ...

سلام ممنونم  عزیزم

چرا من هفته ۱۸ رفتم برا انومالی،مشکلی نبود خداروشکر،

نگران نباشید با یه بار فک نکنم مشکلی پیش بیاد

سلام عزیزم منم هفته 14 هستم برا سرماخوردگی بهم آمپول دگزا زدن... میگن تا چند ماه کلیسم جذب بدن نمیش ...

سلام نه عزیزم من هنوز زایمان نکردم،منم همچین چیزی شنیدم،نه اینکه جذب نمیشه،جذبش کمتر میشه فک کنم،ولی یه چیزی بگم من ویتامین dبه شدت افت کرد،حالا نمیدونم به خاطر دگزا بوده یا نه

در کل لبنیات باید بیشتر مصرف کنید این مدت 

سلام نه عزیزم من هنوز زایمان نکردم،منم همچین چیزی شنیدم،نه اینکه جذب نمیشه،جذبش کمتر میشه فک کنم،ولی ...

ممنون که جواب دادین عزیزم... من اول بارداری آزمایش دادم کمبود ویتامین دی داشتم هرروز قرص ویتامین دی میخورم... میترسم برا این آمپول دگزا هفته پیش زدم میگم نکنه خدای ناکرده نینیم چیزیش بشه..