2777
2789
عنوان

آمپول دگزامتازون در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 14828 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام لطفا جواب من بدین حال نی نی چطوره  من نمیدونستم باردارم ۳هفتگی دگزا زدم

سلام عزیزم 

خوبه خداروشکر

نگران نباشین مشکلی پیش نمیاد با یه دونه ان شاءالله 

استفاده طولاني مدت از دگزا باعث بروز عوارض اون میشه،در مورد کلسیم هم اون کلسیمی که تو بدنت بوده از بین میره ولی این به این معنا نیست که نمیذاره کلسیم جذب بشه،پس باید لبنیات و ویتامین دی بیشتر استفاده بشه،تا جایگزین اون کلسیم از دست رفته بشه

سلام کسی هست؟؟ من هفته ی ده باردتری به صورت اشتباهیی دوبار امپول دگزا زدم توروخدا کسی میدونه برای جن ...

سلام عزیزم نگران نباشید

مشکلی پیش نمیاد  ان شاءالله 

سلام منم دیشب بخاطر سرماخوردگی و تب و لرز شدید دکتر برام دگزا نوشته بود تزریق کردن بعد متوجه شدم دگز ...

سلام بله عزیزم خداروشکر 

نگران نباشید معمولا با یه بار تزریق اتفاقی نمی افته

سلام عزیزم توروخدا اگه پیاممو میبینی جواب بده دارم میمیرم از نگرانی و استرس من حالت تهوع داشتم دکترم بهش دگزا داخل سرم داد زدم خیلی نگرانم منم نمی‌دونستم اینقدر خطرناکه چیکار کنم ؟ شما مشکلی پیش نیومد برای بچتون ؟ من هفت هفته هستم توروخدا جوابمو بده 

سلام عزیزم توروخدا اگه پیاممو میبینی جواب بده دارم میمیرم از نگرانی و استرس من حالت تهوع داشتم دکترم ...

سلام عزیزم 

با یک بار اتفاقی نمی‌افته ان‌شاءالله،توکل به  خدا کن

بله عزیزم خداروشکر صحیح و سالم هستش

سلام عزیزم توروخدا اگه پیاممو میبینی جواب بده دارم میمیرم از نگرانی و استرس من حالت تهوع داشتم دکترم ...

ولی کلسیم ویتامین دی رو استفاده کن حتما

برا من به شدت افت کرد

سلام من یه هفتس تب و لرز دارم دو بار رفتم دکتر یک بار بهم سرم داد و آمپول داخل سرم آنهارو زدم باز دوباره که رفتم دو تا آمپول دیگه داد که یکی به پام زد یکی به دستم نمی دونم که ان آمپولها چی بوده تو این یک هفته هر چی قرص و شیاف مسکن بوده خوردم تازه امروز فهمیدم که حامله هستم خیلی میترسم استرس دارم که خدایی نکرده سر جنینم چیزی نیاد